Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan erstatte en eksosrøret i en Chrysler 300

Den etsende effekten av akkumulert fuktighet, vibrasjon og støt skader fra vei rusk gjør eventuell eksospotte og eksosrør erstatning gitt på forhånd. Avhengig av modell år og eksos konfigurasjonen av Chrysler 300 --- dobbel eller enkel eksosrør --- erstatte eksosrøret innebærer frakobling av eksosrøret fra katalysatoren, løsne opphengsbrakettene som støtter eksosanlegg og fjerne lyddempere og eksosrør fra under bilen. Du trenger
2-1/2 tonn bil jack
to bukker
Socket fastnøkkel
to U-bolter, 2-1/2 tommers
WD-40
Hammer
Vernebriller
Vis flere Instruksjoner
eksosrøret Replacement
en

Sett i nødbremsen og blokker bakhjulene med tre blokker. Deretter jack bilen opp på en hard, jevn overflate gjør sikkert at Løftepunktet er en bærende del av bilens chassis og at bilen er høy nok opp fra bakken for å gi enkel tilgang til eksosanlegget. Posisjon bukker under de aktuelle chassis kontaktpunkter og skralle dem opp til å bare berøre. Nå står senk bilen på jack.
2

Plasser jekken under lyddemperen og heve jack å støtte lyddemperen før du slipper eksosrøret fra chassiset kleshengere. Dobbeltsjekk at du har kjøpt riktig erstatning eksos for din Chrysler 300-modellen. Den typiske konfigurasjonen vil ha katalysator i eksos linje på hver side av blokken fôring i form av en cross-over rør inn ett skjerf.
3

Koble oksygen sensorer fra eksosrøret havner nær katalysatorer. Skru ut de to mutterne på hvert U-bolt forbinder eksosrørene til baksiden av hver katalysator. Katalysatoren er den sigar-formet utslipp styreanordning montert i avgassystemet nærmest motoren. Med mindre du har opplevd et tap av makt, kan lukte svovel lukt eller føle varmen som stråler fra bilen gulvet, dine katalysatorer er sannsynligvis i orden.
4

Inspiser de to lyddempere for rust. Hvis eksosrørene er rustne dårlig, de lyddempere er klar til å bli endret, så vel. Med bil jack plassert under og mot større lyddemper, den nærmest motoren, koble eksosrøret parentes fra hjelpeapparatet kleshengere og senke hele forsamlingen til bakken. Å løsne rustne skruer og muttere, gjelder liberale mengder WD-40. Gi penetrerende olje et par minutter å suge inn, deretter fjerne nøtter. Hvis rørene er rustne inn i katalysatorer, rap dem med en hammer for å bryte rust løs, men pass på at du er iført vernebriller når du gjør dette.
5

Monter nye lyddempere og eksosrør, på bakken, ved hjelp av de fire nye U-bolter for å feste rørene i hver skjerf port. Bruke den gamle forsamlingen som en guide og sammenligne dem side ved side for riktig lengde. Hvis du kjøpte en original equipment manufacturer erstatning, bør den nye forsamlingen passer ordentlig. Sjekk hengere og harde gummi støy dempere for slitasje, og bytt om nødvendig.
6

Plasser den nye enheten under bilen og bruke jekk for å heve den på plass. Deretter feste eksosrøret beslagene til kleshengere og koble eksosrørene til katalysatoren med to nye U-bolter. Ikke glem å stramme alle tilkoblinger og fest oksygen sensorer. Når du har gjort dette, jack opp bilen, ta av bukker og sakte senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70566.html

Previous:
Next:

eksosanlegg