Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

California Vehicle Smog Waiver Rules

California krever at alle biler produsert etter 1976, eller som har vært i drift i mer enn seks år, for å ha en smog sjekk. De eneste bilene fritatt fra smog sjekk krav er utvalgte hybridbiler, tohjuls motorsykler, dieselbiler produsert før 1997, kjøretøy med to eller færre sylindre og motorer opp til 819c. Dersom et kjøretøy ikke består en smog sjekk og fortsatt trenger å bli registrert, vil følgende krav må være oppfylt for å kvalifisere for en engangs, to års forlengelse, smog sjekk fraskrivelse. Smog Sjekk Failure

A kjøretøy må ha sviktet en rutine, biennalen smog sjekk utført ved et godkjent smog sjekk plassering. Autoriserte smog sjekk steder inkluderer bilforretninger, bensinstasjoner og bilverksteder. Alle autoriserte smog sjekk steder vil vise en blå banner med en stor rød hake og ordene "Smog sjekk" skrevet over banneret.
Registrering

Bilen må har vært registrert for bruk i delstaten California i minst to år før sviktende smog sjekk. Dette sikrer kjøretøyet var enten fritatt fra en smog sjekk i fortiden eller det hadde gått en smog sjekk før sviktende den nyeste testen.
Intakt Utslipp System
p Det bør være absolutt ingen tegn på forringelse på kjøretøy utslipp kontrollsystem. Systemet må være i sin opprinnelige og godkjente staten fra sin opprinnelige installasjonen. Tukling med systemet inkluderer forsøk på reparasjon og fjerning av deler.
Kostbar reparasjon

aktuelle bilen må ha minst $ 450 verdt av reparasjoner for å gjøre det passere smog sjekk. Det må være skriftlig dokument fra en autorisert smog sjekk beliggenhet detaljering kostnadsoverslag og diagnostisering av de reparasjoner som trengs for at bilen skal passere smog sjekk.
CAP Program

Eieren av kjøretøyet må kvalifisere seg for CAP program for å bevise reparasjonen av bilen er en inntekt byrde. CAP-programmet er Forbruker Assistance Program utviklet for å gi økonomisk hjelp mot utslipp-relaterte reparasjoner for de som kvalifiserer. Kvalifiserte søkere må bevise at de har et lavt inntektsnivå og har ikke gjort noen reparasjoner på bilen før søknad til programmet. Programmet vil gi bistand opp til 500 dollar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70446.html

Previous:
Next:

eksosanlegg