Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik tester med et vakuum Gauge

Mange ting som kan galt med bilens motor . Oljetrykk , dårlige batterier , og drivstoff nivåer kan påvirke motorens ytelse. Hvis du har problemer med motoren din , kan du bruke et vakuum måler for å teste eksosanlegg eller en blåst toppakning . Du trenger ikke å være en mekaniker til å utføre denne oppgaven . Du trenger
Vakuummåler
Vis flere instruksjoner
en

parkere bilen på et flatt underlag og slå den av på tenningslåsen. Sette bilen i fri med parkeringsbremsen engasjert hvis du har en manuell girkasse.
2

Åpne panseret til bilen og finne sugeslangen tilkoblingen på baksiden av motoren. Dette er en T - armatur som forbinder med slangen på vakuummåler .
3

Trekk T - fitting fra motoren og deretter sette vakuum slangen inn i høyre side av T - montering. Plasser den andre vakuum port på venstre side av T - montering. Legg på den siste vakuum linje på siste brystvorten av T - montering.
4

Start bilens motor og deretter se på lesning av vakuummåleren . Sammenlign lesing på vakuummåleren til diagrammet som fulgte med måleren. Dette forteller deg hva problemet er med bilens motor .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70661.html

Previous:
Next:

eksosanlegg