Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan finne en bil Eksos Leak

Hvis bilen kjører dårlig, og du klarer ikke finne ut hvorfor, eller hvis check engine lyset på eller om det er en hake eller rumble når du starter bilen, må du kanskje ha bilen undersøkt. Disse er alle symptomer på en eksos lekkasje på bilen din. Selv om du ikke lukte en lekkasje, bør du finne og løse lekkasjen før mer alvorlige problemer oppstår. Du trenger
Mechanic stetoskop
Vis flere instruksjoner
en

Hold bilen kjølig mens du søker etter lekkasjen. Som bilen varmes opp, metall utvides, noe som kan lukke små lekkasjer.
2

Spør en venn til å dekke eksosrøret å tvinge eksosen gjennom eventuelle lekkasjer. Føler for lekkasjer ved å kjøre hånden i nærheten av eksos-systemet, uten å berøre den. Du ønsker ikke å brenne deg selv på disse ekstremt varme deler.
3

Isoler motoren støy fra lyden av lekkasjen ved hjelp av en mekaniker stetoskop. Lytt for rush å unnslippe eksos. Du må kanskje bytte ut Solid probe del med slangen for å manøvrere i området bedre og høre eksos lyder.
4

Inspiser eksosrøret der den svinger over bakakselen, da dette er en vanlig område for sprekker og lekkasjer. Lekkasjer har en tendens til å oppstå oftere på rør som er bøyd eller utsettes.
5

starter jakten på motoren og følg eksosanlegg hele veien til enden av eksosrøret. Grundig sjekk alle kontakter underveis, da disse områdene ofte har lekkasjer.
6

Inspiser eksosmanifolden for sprengning. Dette kan kreve fjerning av deler av eksos-systemet og motoren. Sprekker og fordreining av manifolden er ganske vanlig, spesielt med eldre biler.
7

Sjekk pakningene. Dette har en tendens til å være den vanligste årsak til lekkasjer. Hvis du har en eldre bil, kan det hende at pakningen koble manifolden til topplokket har sprukket under normal bruk.
8

Touch rustne områder på rør og lyddempere for å se om rust er overflaten eller går alle helt gjennom delen. Områder som er svekket av rust ofte føre til lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70220.html

Previous:
Next:

eksosanlegg