Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

2006 Taurus Eksos System Spesifikasjoner

The 2006 Ford Taurus eksosanlegg holdes på plass av en rekke forskjellige festene, må hver av dem trekkes til med moment på riktig verdi ved tiltrekking. Pakninger bidra til å forsegle bitene sammen helt. Feilaktig eksos reparasjoner kan skape en farlig karbonmonoksid lekkasje, som kan komme inn i bilen kupeen. Eksos Systemkomponenter
p Det er to eksos manifolder - en for hver bank av sylindere. De beveger seg bort fra motoren og flette inn i en "Y"-kontakt, som deretter går inn i øvre katalysator som en enkelt rør. Eksos reiser inn i den andre omformer, gjennom demperen til enderøret, og ut av kjøretøyet. To oksygen sensorer er plassert langs eksos veien.
Component Funksjoner

Oxygen sensorer inn i eksos strømmen overvåke utslipp. Den katalysator anvender en platinakatalysator, og meget høye temperaturer for å forandre giftige gasser til mindre skadelige forbindelser. Lyddemperen består av en serie ledeplater som fungerer for å kansellere ut noe av motorstøy. Eksosanlegg isolatorer er gummi utvidelser til monteringsbrakettene og bidra til å redusere overføring av støy og vibrasjoner til bilens interiør.
Torque spesifikasjoner

Trekk til dual omformer Y-rør-i-eksosmanifolden nøtter og den doble omformer Y-rør-i-eksosanlegg nøtter til 30 fot-pounds og den doble omformer Y-rør-i-eksosmanifolden bolter til 35 fot-pounds. De tre-veis omformer-til-skjerf klemme nøtter skal strammes til 30 fot-pounds som bør katalysator monitor sensorer. Riktig moment for den doble converter Y-rør varmeskjoldet nøtter og bolt (12-ventilers motor) er 10 fot-pounds, mens den doble omformer Y-pipe brakett mutter (24-ventilers motor) skal strammes til 30 fot-pounds. Motorfestet mutter dreiemoment spec er 66 fot-pounds, bør overføring mount mutter også strammes til 66 fot-pounds, mens motoren roll struping bolter trenger 35 fot-pounds. Lyddemperen bak isolator brakett skal strammes til 13 fot-pounds, skjerf foran isolator brakett til 11 fot-pounds og skjerf forlengelsesrør isolator brakettskruene til 10 fot-pounds.
Eksos System Advarsler

Hele eksosanlegget må avkjøles før arbeidet begynner. Støtt eksosanlegg med en passende jack - komponenter er tunge. De skarpe kanter på katalysatoren kan kutte CV joint boot. Beskytt den halve akselen boot med et lite teppe eller matte før du fjerner converter forsamlingen. Ikke skad manifold uttaket flare, omformer innløpet fakkel, eller piggene når du skal skifte katalysatoren. Ikke bruk olje eller fett-baserte smøremidler på eksos isolatorer - de kan skade gummi og føre til at eksosrøret å løsne under bruk

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70615.html

Previous:
Next:

eksosanlegg