Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva er hensikten med en katalysator?

En katalysator er et eksosutslipp enhet som brukes for å senke bilens eksos utslipp utgang. Lik i størrelse og form til en lydpotten, en katalysator bundet direkte til bilens eksossystem. Det følgende er en kort beskrivelse som beskriver de viktigste formålene med katalysator bruk. Brenn Unbruned avgasser

Hovedfunksjonen til en katalysator er å brenne uforbrente avgasser som går ut av bilens motor. Ved å brenne disse uforbrente avgasser, senker en katalysator utslipp produksjonen av bilens eksos.
Hindre Normal Eksos Flow

En katalysator skaper eksosanlegg impedans, som fører eksosen ut av en bilens motor å bremse ned, en prosess som gir katalysatoren mer tid til å handle på eksosen.
redusere hydrokarbon eksosutslipp
< p> hydrokarbon-utslipp, som lages når luft og gass blir brent inne i et kjøretøy motor, er betydelig redusert med den brennende handling av en katalysator.
Mandate blyfri bensin Bruk

Alle kjøretøy utstyrt med katalysator krever bruk av blyfri bensin, som er en renere-brennende type bensin som resulterer i lavere eksosutslipp. Blyholdig bensin og /eller racing bensin er sterkt skadelig for en katalysator, og kan ikke brukes i biler utstyrt med en.
Redusere karbonmonoksid utslipp

Karbonmonoksid eksosutslipp er betydelig redusert ved de brennende handlingene til en katalysator. Karbonmonoksid gassene er naturlig biprodukter av motorens forbrenning og katalysatorer bidra til å redusere disse utslippene med re-brenning spennende motor avgasser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70286.html

Previous:
Next:

eksosanlegg