Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva gjør mislyktes Tenningsinnstilling mener?

Mislykket tenning timing betyr timingen setting for en bilmotor ble inspisert og er utenfor retningslinjene for forurensning . Tidspunktet må justeres for å passere en fremtidig kontroll . Betydning

Smog teknikere kontrollere kjøretøy timing og evaluere innstillingene. Timing justeringer, om nødvendig, er enkelt for mekanikerne å gjøre og bør ikke kreve mer enn noen få minutter av arbeidskraft i de fleste tilfeller. Timing spesifikasjoner er plassert under panseret , på timing belt cover eller i bruksanvisningene .
Hensyn

Forbrukerne bør nøye velge en mekaniker til å justere timing innstillinger , som uærlig opportunister har et rykte for å utnytte mislykket tenning timing for økonomisk gevinst . Andre meninger er anbefalt, spesielt hvis mer enn en enkel justering er nødvendig .
Effects

Engine timing refererer til hastigheten som tennplugger brann . Pluggene brenne en viss mengde av drivstoff , og drivstoffet er brutt ned og slippes ut gjennom eksos -systemet. Større mengder karbonmonoksid skapes når timingen er ineffektiv , et forhold som er skadelig for miljøet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70637.html

Previous:
Next:

eksosanlegg