Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Tips til å passere en Smog Test

Smog testene er utformet for å sørge for at biler er ikke sender ut en høyere enn akseptabel mengde eksos ut i atmosfæren når de blir drevet. Sviktende en smog test kan føre til problemer når du går for å fornye bilens registreringsnummer. Noen stater og fylker tillater ikke biler som ikke en smog test for å bli registrert før de kan passere testen. Smog er tåke som har blitt forurenset med røyk, eksos og kjemiske røyk. God Vedlikehold

Hold bilen i god stand. Biler har en tendens til å slippe ut mer avgasser når de ikke kjører på riktig måte eller er forfalt for rutinemessig vedlikehold som olje-og filterskift. Du bør også avstå fra å kjøre lav kvalitet drivstoff i bilen rett før du har et utslipp eller smog test utført. Lav kvalitet drivstoff kan føre til at bilen til å slippe ut mer eksos og kjøre dårlig. I noen tilfeller, for eksempel hvis du mener bilen har dårlig gass i det, kan det være lurt å kjøre et drivstoff additiv gjennom bilens drivstoff system før smog test.
Sjekk motoren lys

check engine lyset ikke bør være på. Check engine lyset indikerer at det er et problem med bilen og kan føre til at bilen til automatisk mislykkes smog test i enkelte områder. Derfor bør du gjøre alle nødvendige reparasjoner før å ha en smog test gjort. Hvis du mistenker at bilen kommer til å mislykkes en smog test, bør du ta det med til en sertifisert mekaniker og få den grundig sjekket ut før din smog test.
Kjør Car
med

Smog eksperter anbefaler å sørge for at bilen er godt varmet opp før du ankommer for din smog test. Dette betyr at å kjøre bilen i 15 til 30 minutter før du tar bilen i å bli testet. En varmet opp motoren vil gi bedre resultater. En annen vanlig forslag er å sørge for at dekkene er riktig lufttrykk før dukke opp for testen, som en lav dekk kan påvirke måten kjøretøyet utfører hvis inspektøren har til å kjøre bilen.
EKSOSANLEGG og Aftermarket komponenter
p Hvis du bor i et område med strenge smog krav, slik som i delstaten California, er det sannsynligvis en god idé å ikke endre bilens eksosanlegg. Ettermarkedet komponenter som katalysatorer og inntak manifolder kan føre til at bilen til å mislykkes en smog test eller inspeksjon. Holde kjøretøyet riktig funksjon reduserer sannsynligheten for å mislykkes en smog test.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70668.html

Previous:
Next:

eksosanlegg