Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik installerer Chrome Eksos Tips

Chrome eksos tips legge til et sporty utseende til bilen din uten busting budsjettet. På de fleste biler, de er ganske enkle å installere, slik at du kan gjøre arbeidet selv. Avhengig av ferdighetsnivå og tilgjengelige verktøy, har du valget mellom bolt-eller sveise-on eksos tips. Du trenger
WD-40
Gummiklubbe
Towel
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp eksos tips som passer diameteren på eksosrøret riktig. Tips fra bilens produsenten kan være den beste passform, ettersom disse delene er vanligvis spesifikke for bilens år, modell og type. Men selv innenfor bilmerker, kan tipsene ikke passer til alle biler.
2

Mål støtfanger utskjæringer for å sikre den nye krom tips passform. Med feil størrelse del, kan du skade støtfanger, riper i krom eller bli tvunget til å forstørre utskjæringen. Hvis du bestemmer deg for å gå med en større størrelse spissen, har en profesjonell cut støtfangeren for å unngå sprekker.
3

Plukk lengden på tips slik at du oppnår maksimal fortauskant appell uten å brenne fotgjengere 'leggen. Dine tips bør være lang nok til å bli sett og riktig lufte eksos.
4

Installer tips når bilen er kald. Som du skyver tuppen på eksosrøret eller skjerf tips, vil du møte motstand, slik at du ønsker å unngå at deler utvide på grunn av varmen fra motoren. I tillegg trenger du ikke ønsker å brenne fingrene når du arbeider med eksosrøret!
5

Bruk WD-40 for å smøre tips som du installerer dem. Dette vil hjelpe tips skyv på så langt som mulig uten overflødig kraft. Du må kanskje bruke en gummihammer for å presse tuppen helt tilbake. Beskytt krom deler med et håndkle.
6

Trekk til skruene, og se etter rasling. Stram til skruene igjen i ca 2 uker, så vil de naturlig nok løsne på først. For påsveiset modeller, vil du hoppe over skruene, og sveis spissen på for en sikker passform.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70223.html

Previous:
Next:

eksosanlegg