Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan fikse en eksos lekkasje i en Ford F150

Eksosanlegget på Ford F150 består av eksos manifold, eksosrør, katalysator, eksospotte og eksosrøret. Med unntak av enderøret, er alle disse komponenter forseglet sammen med pakninger. En lekkasje i en hvilken som helst av pakningene vil tillate avgasser å unnslippe fra systemet. Fordi avgassene er ikke lenger helt reiser gjennom lyddemperen, er de ikke lenger roet eller "dempet". Dette resulterer i en høyere eksos notat. Du trenger
Socket satt
pakning skrape
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret på F150 og starte motoren. Finne kilden av eksos lekkasje ved å lytte langs eksosanlegg. Ikke bruk hendene til å føle for lekkasjen, da dette vil brenne deg.
2

Slå bilen av og la motoren og eksos avkjøles før du arbeider på den.

3

Tilbake til området av eksos lekkasje. Det vanligste området for en eksos lekkasjen er der eksosmanifolden møter eksosrøret. Hvis dette er hvor lekkasjen er, fjerne boltene fra røret montering flens, ved å vri dem mot klokken med kontakten. Installere den nye pakningen, som er referert til som en "smultring" på grunn av sin form, og stram flensforbindelsesskruer ved å skru dem med klokken.
4

Inspiser området hvor eksosmanifolden boltene på motoren . Hvis lekkasjen er her, prøv å stramme de mangfoldige boltene ved å dreie dem med urviseren med stikkontakten. Dette vil ofte tette lekkasjen. Hvis dette ikke fungerer, må du fjerne de mangfoldige boltene ved å vri dem mot klokken med kontakten. Trekk eksosmanifolden fra motoren og fjern montering pakning. Bruk pakning skraper for å fjerne eventuelle rester pakning. Sett den nye pakningen på plass og stram de mangfoldige bolter, ved å dreie dem med urviseren med stikkontakten.
5

Inspiser katalysator flens og lyddemperen vedlegg for lekkasjer. Hvis noen er funnet, fjerne festeboltene ved å vri dem mot klokken med kontakten. Installere den nye pakningen og skru festeboltene ved å dreie dem med urviseren med stikkontakten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70598.html

Previous:
Next:

eksosanlegg