Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva er en Quick Exhaust Valve?

Quick eksos ventiler brukes på visse mekaniske deler for å øke hastigheten på reaksjonstiden til hver del. Disse ventiler utløpsluft til atmosfæren i stedet for gjennom en annen ventil, og er også ofte brukt i avløpsrør og tekniske anvendelser. Bruk i Luftflaskene
Luftflaskene, som finnes i bilmotorer, øke hastigheten med raske eksos ventiler.

Raske eksosventiler øke hastigheten syklus på enkelt-eller dobbeltvirkende Luftflaskene. Komprimert luft beveger seg fra ventilen til sylinderen når ventilen går over, deretter fra sylinderen til atmosfæren. Installert på sylinderen havner, kan denne ventilen kommer med lyddempere for å dempe lyden.
Bruk i clutcher og bremser
clutch, da flyttet, vil ha en raskere reaksjonstid med en rask eksos ventil system.

Raske eksos ventiler gi rask respons når klørne blir forskjøvet og bremsepedal er brukt. Brukt sammen med en aktuator, disse ventilene avlaste trykk-krefter når bremsene er skjøvet, sender den komprimerte luft til atmosfæren i stedet for gjennom en annen ventil. Gjennom en varme barriere plate, er aktuatoren og ventilen forsamlingen beskyttet mot ekstreme temperaturer.
Other Applications
En rask eksos ventil kan byttes ut med flytkontroll eller vekseiventiler .

Denne ventil er også brukt som en ventil for å skaffe hastighetskontroll i sylinder-porter, eller som en skyttelventil. Som en vekselventil, er rask eksos ventil brukt i to separate trykkledninger som går til ett mål.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70599.html

Previous:
Next:

eksosanlegg