Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan å bore ut Stock Rør

Motorsykkel eiere bore ut lager rør for å gjøre fabrikken installert Baffles i sine eksosrør mindre restriktive. Aksjen baffles i mange eksos, spesielt Harleys, sterkt begrense en motor evne til å puste inn og ut. De effektivt redusere størrelsen på motoren, som i sin tur øker sykkelens drivstoffeffektivitet. I tillegg, jo mer restriktive hvelvet, jo mer stillegående motor - noe som gleder folk som er bekymret for støy. Likevel, noen motorsyklister tror at sterkere og raskere motorsykler er tryggere å sykle. Hvis du er en av dem syklister, og ønsker å bore ut de lager rør på sykkelen din, kan du gjøre det i en serie av enkle trinn. Du trenger
Hex støpsel
Stikknøkkel
Skrutrekkere
12-tommers-lange 3/8 tommers borekronen selg Electric drill
Vis mer Instruksjoner

en

Skru fra hverandre foran og bak lyddempere fra braketten til eksosrøret (på de fleste motorsykler) med en hex socket og en pipenøkkel. Størrelsen av kontakten vil variere med motorsykkel. Sykler med svært tilgjengelig lyddempere vil ikke kreve dette trinnet.
2

Løsne slangeklemmer som holder varmeskjold til lyddempere på de fleste cruiser motorsykler, ved hjelp av en vanlig skrutrekker.

3

Undersøk bunnen av begge lyddempere for noen skruer. Fjern eventuelle skruer du finner med en skrutrekker.
4

Fjern eventuelle endestykker fra endene av lyddempere. Endestykker er dekorative trim i ulike former, inkludert "fishtails", som også begrenser tilgangen til det indre av eksos. Noen motorsykkel eksos har endestykker og noen ikke. De vanligvis feste med en enkelt skrue.
5

Se inni hver skjerf for å avgjøre om baffles er flyttbar eller sveiset inn i lyddemperen. Noen baffles gli ut etter å ha fjernet et endestykke. Harley baffles er sveiset. Trekk flyttbare lyddempere ut før boring inn i dem.
6

Chuck en 12-tommers-lange, 3/8 tommers borekronen inn i en elektrisk drill. Bruk drillen til å bore en

hull i den omtrentlige sentrum i støtteveggene i begge lyddempere.
7

Bytt ledeplatene inn i lyddemperen skjell hvis du har fjernet dem. Erstatte endestykker og eventuelle skruer.
8

Bytt varmeskjold og re-bolt begge lyddempere til braketten til eksosrøret der det er nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70682.html

Previous:
Next:

eksosanlegg