Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Den Katalysator Plassering på en 1988 Chevy K2500

Den originale katalysator på 1988 Chevy K2500 var en flat, bred, pellet-fylt komponent. Chevy brukt denne stilen converter fram til midten av 1990-tallet. Bunnen av konverteringsprogrammet inneholdt en påfyllingspluggen som ville ofte erodere fra eksponering og lekke de keramiske pellets ut fra innsiden av skallet. Mens utskiftbare plugger var tilgjengelig, erstattet de fleste ettermarkedet selskaper omformer med en boks-formet direkte fit konverter med en intern keramiske honeycombed underlaget. Du trenger:
Vernebriller
Shop lys eller lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Park 1988 Chevy K2500 på et plant underlag, slå av motoren og sett på parkeringsbremsen.
2

Ta på vernebriller og krype under passasjersiden av bilen (bak forhjulet) med butikken lys eller en lommelykt.

3

Følg eksos rør på passasjersiden til motoren tilkobling. Den fremre rør av K2500 har en Y-rør koblet til både førersiden og passasjersiden av motoren.
4

Følg Y-pipe tilbake til neste komponent bak det. Det vil enten være en stor, bred, flat komponent eller en rund beholder med en ytre varme-skjold punktsveiset til den ytre mantel. Denne komponenten er katalysatoren. Avhengig av størrelsen av hjulet bunnen av K2500, bak omformer det kan være en liten til middels lengde rør-kontakt som fører til lyddemperen og enderøret. De konnektorrør ruter over bakakselen og ut mot bakre støtfanger, alle på passasjersiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70514.html

Previous:
Next:

eksosanlegg