Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan erstatte en Grand Cherokee Cat Back Eksos

Skifte hele eksos fra katalysatoren til eksosrøret, på Jeep Grand Cherokee kan gjøres på noen få enkle trinn. Systemet kan endres for å legge til en forestilling eksos eller å bare erstatte en skadet eller rustne eksosanlegget. Katalysatoren trenger ikke å endres med mindre den er skadet eller hvis du er interessert i å legge en high flow katalysator på Jeep. Det finnes mange forskjellige systemer der ute som vil legge ytelse, holdbarhet og lang levetid til din eksosanlegg. Du trenger
Jack
Jack står
Metric skiftenøkkel satt
Metric socket satt
Vis flere instruksjoner
en

Hev Jeep utenfor bakken ved hjelp av en jekk og støtte Jeep på alle fire hjørner med et sett med bukker. Vær sikker på at du arbeider på jevnt, fast bakken, før du løfter Jeep, for å hindre bukker eller Jeep fra å flytte mens du arbeider med den.
2

Finn gummi oppheng som støtter eksosrøret bak bakakselen. Skyv pinnen på eksosrøret ut av hengeren og la eksosrøret henger ned.
3

Flytt opp til eksospotte og finn skjøten mellom katalysator og lyddemper. Den vil ha en eksos klemme som holder de to rørene sammen.
4

Løsne bolten på eksos klemme med en skiftenøkkel eller socket og skralle og skyv de to rørene fra hverandre. De kan ikke lenger skilles lett, så vrikker eller slå lyddemperen å hjelpe fri røret.
5

Skyv eksosrør og lyddemper ut fra under Jeep som en enhet og kast. Plasser den nye eksosanlegget på plass under Jeep og løft det opp, skyve eksosrøret over toppen av bakakselen.
6

Skyv den nye lyddemperen på røret på baksiden av den katalytiske konverter, noe som gjør at det er helt på røret. Hvis du ikke får den helt på plass, vil den bakre hengeren ikke stille opp.
7

Løft eksosrøret opp og skyv pinnen på eksosrøret inn i gummi eksos henger. Gå videre og installere en ny eksos klemme på røret som kobler katalysatoren til lyddemperen.
8

Stram mutterne på klemmen med en skiftenøkkel eller socket og skralle. Fjern bukker fra under Jeep og senk Jeep i bakken med jack din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70361.html

Previous:
Next:

eksosanlegg