Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Brente eksos ventil Symptomer

Å ha riktig fungerende eksos ventiler er en viktig del av bil vedlikehold som dårlig fungerende eksos ventiler kan føre til overdreven olje forbruk, kompresjon lekkasjer, valvetrain støy og total ventilsvikt. Eksos ventiler er mer utsatt for å brenne fordi de blir varmere enn inntak ventiler, i snitt mellom 1200 og 1350 grader Fahrenheit. Mesteparten av tiden når eksosventiler er brent, vil de føre til tap i kompresjon. Derfor er en god måte å teste for en brent eksosventil å kjøre en kompresjon test eller lekkasje-down test. Ignition Misfire

feiltenning kan noen ganger være en indikasjon på en brent eksosventil. Typiske tegn på en feiltenning inkluderer motoren rister på tomgang, ratt vibrasjoner, eller hvis motoren er vanskelig å starte eller boder ved oppstart. Hvis dette skjer, kan det bety et tap av kompresjon, som oppstår når sylinderen har mistet en stor del av sin luft og drivstoff blandingen før den blir antent. Hvis ikke en blåst toppakning, misfires grunn av tap av kompresjon vanligvis mener det er en brent eksosventil.
Strømbrudd

Effekttap kan være en annen indikasjon på en brent eksos ventil. Dette er også knyttet til tenning misfires siden en misfiring sylinderen kan noen ganger føre til opptil 25 prosent effekttap. Hvis din bil er å miste makten, kan det bety eksos ventil er brent.
Puffing eller pusler Sound

brent eksos ventil vil ofte lage lyder som høres ut som en puff eller putter. ImperialClub.com refererer til det som en "chuff-chuff." Disse lydene gå av hver gang sylinderen prøver til brann. EconoFix.com peker på et triks der bileiere kan holde en dollarseddel og la det blafring over eksosrøret. Hvis det blir sugd inn hver så ofte, er det sannsynlig en brent eksosventil.
Mislyktes Utslipp Test
p Hvis eksosrøret er brent, vil motoren blåse hydrokarboner ut av enderøret. Dette vil føre til mange biler å mislykkes en utslipp test. Hvis bilen din har nylig sviktet slik test, kan det være et symptom på en brent eksosventil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70551.html

Previous:
Next:

eksosanlegg