Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan Sveis et eksosanlegg Pipe

Sveising er en ferdighet som noen mennesker tar år å perfeksjonere, og det kan gjøres på en rekke ulike måter. En av de mest vanlige og rimelige metoder for sveising er MIG-sveising, som vil fungere perfekt for et eksosanlegg. Sveising to eksosrør sammen vil forsegle skjøten og gjøre eksosanlegg lekkasjefri. Dette er en komplisert prosess, og bør gjøres av noen med erfaring innen sveising, ellers risikerer du skader. Du trenger
Jack
Jack står
Eksos klemmer
Sveisehjelm
Sveising hansker
MIG sveiser
Vis flere instruksjoner
1

Jekk opp bilen ved hjelp av en jekk og satte den på fire bukker. Sørg for at det er nok plass for deg å bevege seg rundt undersiden av bilen. Krype under bilen og finne den delen av eksos rør du ønsker å sveise. Undersøke veggtykkelsen på røret.
2

Sammenlign veggtykkelsen på røret med systemoppsett diagrammet på innsiden av omslaget på sveiseapparatet. Still ditt sveiser til innstillingene som er oppført for at sporvidden av metall. Disse innstillingene vil variere med hver sveiser.
3

Klem avgassledninger sammen med eksos klemme, og pass på å baken to stykker av eksos rør sammen perfekt. Sett på sveising hjelm og hansker.
4

Sett bakken klemme for sveiseren på eksos. Legg enden av sveiseren omtrent 1/8 tommer vekk fra overflaten av eksos. Dra i avtrekkeren. Arbeid dammen du ser gjennom hjelmen inn halvmåne former, jobbe deg frem og tilbake til du har en 1 tomme lang sveis. Gjenta prosessen på den andre siden av eksos klemmen.
5

Fjern eksosen klemmen deretter sveise den resterende omkrets av eksos-røret. Ta bilen fra bukker hjelp av jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70443.html

Previous:
Next:

eksosanlegg