Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Kreative måter å lappe en Auto eksosrøret

Eksosanlegget på en bil er konstruert for å bære bort de skadelige og giftige gasser produsert av motoren. Jo raskere disse gassene kan kanaliseres bort fra motoren, jo bedre ytelsen. Selv den minste sprekk eller hull i eksosen kan redusere den totale virkningsgraden av bilen. Det er mange måter å lappe en eksos, men noen er bedre enn andre. Skjær en del ut
p Hvis det bare er en liten del av eksosrøret som er skadet, kan du bare fjerne det. Dette er en enkel prosedyre som kan gjøres med enkle verktøy. Alt som trengs er en pipe cutter, en sveiser og et godt øye. Det største problemet med å skjære bort en del av eksosrøret er å få til det. Med mindre du har en nedsunket pit i garasjen, kan enkelte jekker være nødvendig å heve bilen. Ved å kutte vekk den skadede delen og sveise de resterende rør sammen igjen, vil eksosen fortsatt være i stand til å fungere. Imidlertid vil effektivitet går tapt. Biter av pipe kan kjøpes fra garasjer som vil delta sammen og erstatte en skadet del av røret. Dette kan hindre at eksosrøret blir for liten.
Varmebestandig materiale

Problemet med å forsøke å lappe en eksos uten bruk av riktig utstyr er at eksosen varmer opp betraktelig. Mest materialet brukt å lappe et hull i en eksos vil brenne bort etter at bilen har kjørt noen miles. En kreativ løsning er å bruke brannhemmende og varmebestandig klær, tilgjengelig fra arbeid klær outfitters. Grunnleggende varme-motstand hansker tåler temperaturer opp til 1500 grader Fahrenheit. Dette er mer enn i stand til å takle de 300-520 grader Fahrenheit som er den gjennomsnittlige temperaturen på en eksos. Ved hjelp av en hanske eller stykke materiale å stappe inn i et hull er bare et midlertidig tiltak, men som materiale kan komme ut av stilling som bilen kjører.
Bruk en bandasje

Ikke den mest kreative løsningen, men en som fungerer, er varmebestandig gummi. En liten sprekk eller et hull kan raskt lappet opp ved å bruke denne allsidige materialet, som er tilgjengelig fra de fleste garasjer og maskinvare leverandører. Den varmebestandig gummi kan komme som et lim, en tyggegummi eller som en faktisk bandasje som du kan vikle rundt noen skade på eksos. Materialet er behandlet for å sikre at det kan tåle temperaturer på eksos, og noen merker av varmebestandig gummi er designet for å fungere som en permanent løsning heller enn et midlertidig tiltak.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70552.html

Previous:
Next:

eksosanlegg