Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Definer Lodding å stoppe en lyddemper Lekkasje i en bil

En av de viktigste funksjonene i en bilens eksosanlegg er å beskytte beboere av kjøretøyet fra skadelige gasser. Hvis Eksosanlegget lekkasjer, karbonmonoksid og andre avgasser kan samle seg i hytta og skade eller drepe passasjerene. På grunn av overgrep og eksponering led av eksosanlegg, feil eller lekker deler erstattes normalt. Hvis eksossystemet er lyd nok, kan den repareres. Braze Sveising

Braze sveising er en måte å bli med to metaller med ulike smeltetemperaturer. Fyllstoffet metall har et lavere smeltepunkt enn grunnmetallet. Små hull i en lyddemper kan bli patchet av braze sveising fyllmateriale i hullene. Større hull i en lyddemper kan repareres av bagasjeskrue sveise flekker av stål over hullene.
Lodding

Lodding ligner lodde sveising i at fyllmateriale har en lavere smeltetemperatur enn grunnmetallet. Forskjellen mellom slaglodding og lodding sveising er at i lodding tilsettmaterialet trekkes inn i fugen ved kapillærvirkning. I avløp, er denne prosessen som kalles "svette" en joint. Eksosrør kan repareres på leddene ved lodding.
Hvorfor Shop ønsker å erstatte i stedet for reparasjon?

Reparasjoner på noe metall kan bare være gjort hvor metallet er i god form. Eksossystemet av en bil er utsatt for misbruk fra både innsiden og utsiden av systemet. Temperaturene av avgasser er høye nok til å svekke enhver metall. Biler drevet i områder som bruker salt for å fjerne snø fra veien kan lide korrosjon svært raskt. Hvis et eksosanlegg er mer enn to eller tre år gammel, er det sannsynligvis ikke en kandidat for reparasjon.
Fordeler med Braze Sveising eller Lodding

Bli metaller med enten en loddet eller en Loddesammensetningen-sveiseforbindelse kan resultere i en sterkere ledd enn tradisjonelle sveising på grunn av forskjellen i smeltepunkt mellom de to materialer. Hvis stål oppvarmes til i nærheten av sitt smeltepunkt og deretter avkjøles langsomt, blir det svakt. Med en av disse teknikkene, får stålet aldri varmt nok til å være skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70678.html

Previous:
Next:

eksosanlegg