Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan endre en oksygen sensor i en 2002 Hyundai Sonata

The 2002 Hyundai Sonata har to oksygen sensorer langs eksos. Det er en sensor ved siden av manifold og en sensor nær katalysatoren. Disse sensorene regulere bilens forbruk basert på mengden av oksygen i eksosen. Hvis bilen er uforklarlig brenner mer drivstoff enn vanlig eller "Check Engine" lyset er på, kan det ha en dårlig oksygen sensor. Du kan få tilgang til og endre sensorene lett hjemme. Kjøp erstatning oksygen sensorer fra en auto deler butikken. Du trenger
Jack
Jack står
Oxygen sensor socket
Ratchet
Anti-seize compound
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

1

Hev bilen med en jekk og la den hvile på et stabilt sett med bukker. Fjern jack når de bukker er sikre.
2

Finn oksygen sensor som stikker ut fra manifolden eller eksosrøret. Trekk den elektriske tilkoblingen gratis ved å trykke ned på holdeklipsen og trekke kontakten rett ut.
3

Fjern oksygen sensor med en oksygen sensor socket og skralle. Kast den gamle sensoren.
4

Påfør en liten mengde av anti-seize compound på gjengene på den nye sensoren. Får ikke noen anti-seize compound på tuppen av sensoren. Træ den nye sensoren i forsiktig for hånd. Skru det fast med en oksygen sensor socket og skralle. Trekk sensoren til £ 40-fot med en momentnøkkel.
5

Plugg den elektriske tilkoblingen til kontakten på oksygen sensor. Gjenta prosessen på den andre sensoren hvis det er nødvendig.
6

Hev bilen litt med jekken og fjerne bukker. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70415.html

Previous:
Next:

eksosanlegg