Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan endre Oxygen Sensor til en Jeep Cherokee

Mest sannsynlig har du flere oksygen sensorer i din Jeep Cherokee. Å finne ut hvilke man trenger å bli erstattet vil være mer utfordrende enn faktisk erstatte den. En kode leser kan fordømme og plassere en bestemt oksygen sensor, men siden sensorene gjennomsnitt rundt $ 75 eller mer et stykke, kan du vurdere å forlate kodelesing opp til en profesjonell. De fleste deler butikker som selger kvalitetsprodukter direkte fit oksygen sensorer har vanligvis kodelesere og kan finne ut informasjon om deg uten kostnad, så lenge du kjøper den delen du trenger fra them.Once har du den nødvendige informasjonen og verktøyene, kan du endre oksygen sensor på kjøretøyet. Du trenger
Oxygen sensor socket
3/8 tommers skralle
WD-40
Flathead skrutrekker
Vernebriller
Portable hånd lommelykt (valgfritt)
Creeper ( valgfritt)
Bil ramper (valgfritt)
Hjulkile (valgfritt)
Vis flere Instruksjoner
Hvordan endre Oxygen Sensor til en Jeep Cherokee
en

Finn oksygen sensor som må skiftes. Den aller første sensoren er på manifold og kan nås under panseret på førersiden av motoren. Resten vil måtte nås fra under bilen i eksosanlegget. Det er en på baksiden av manifolden i front eksosrøret, en annen i røret går til katalysatoren på passasjersiden under Jeep.
2

Løft fronten av Jeep hvis nødvendig ved å kjøre den opp på bil ramper. Trekk til håndbremsen, og legg en bremseklossen bak en av bakhjulene. Krype under på en Creeper (hvis du har en) med verktøy og den nye sensoren.
3

Ta på vernebriller.
4

Spray WD -40 på gjengene på oksygen sensor og la den suge i. Vær forsiktig motoren ikke er for varmt når du bytter ut sensorene, spesielt den svært foran en opp i manifold.
5

Følg ledningen til oksygen sensor på støpsel og koble den. Du kan bruke skrutrekker til å trykke inn og slippe klippet låsen.
6

Fjern oksygen sensor med oksygen sensor socket og skralle. Hvis det er sta, kan det være lurt å prøve og varme røret området opp med lommelykt for å utvide røret. Når sensoren er løst fra trådene, la røret kjøles ned hvis du måtte bruke lommelykt.
7

Fjern den gamle oksygen sensor.
8

Screw i den nye oksygen sensor og sørge for at det er et belegg av glidemiddel på gjengene. De fleste kvalitet direkte fit etter-markedet sensorer vil allerede ha et belegg brukes på dem. Dette vil gjøre fremtidig utvinning litt enklere.
9

Stram sensoren med socket og skralle, men vær forsiktig så du ikke over-stramme. Hvis du strippe gjengene på sensoren, er du nødt til å kjøpe en ny.
10

Plugg ledningen inn i pluggen.
11

Fjern verktøy og lavere Cherokee og /eller lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70259.html

Previous:
Next:

eksosanlegg