Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik fjerner eksosmanifolden på en 1993 Camry

The 1993 Toyota Camry basismodellen kom med 2,2-liters In-line firesylindret 5S-FE motor. Eksosmanifolden er festet til topplokket og rutene mot bunnen av motoren, hvor den kobles til eksos fallrør. Det er ingen spesielle verktøy for å fjerne manifolden, men de seks manifold montering nøtter, eksos manifold pakning og eksosrør pakning alt må byttes når du installerer eksosmanifolden til motor og eksos ned røret. Du trenger
Floor jack
Jack står
Socket sett og skralle
Kort skralle forlengelse
Eksos manifold pakning
Eksosrør pakning
Eksos montering nøtter (6)
Momentnøkkel
Pakningsfjerner (valgfritt)
Barberblad (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Åpne bilen panseret og støtte den med hetten prop stang. Løft bilen opp i luften med gulvet jack. Place bukker under fremre rammeskinnene av kjøretøyet. Senke bilen til den står sikkert på bukker.
2

Legg deg ned under bilen. Trekk ut oksygen sensor ledningsnett fra oksygen sensor ved å klemme på pluggen og trekke det bortsett fra oksygen sensor pigtail uten å trekke på ledningene.
3

Fjern muttere og bolter som holder eksos manifold til eksos ned røret med socket og skralle. Fjern eksosrøret pakning og kast den.
4

Fjern de seks skruene som holder øvre varmeskjoldet til eksosmanifolden. Fjern varmeskjoldet. Fjern eksosmanifolden montering nøtter med socket og skralle og skralle forlengelse. Fjern begge eksos manifold opphold med socket og skralle. Fjern boltene som fester nedre varmeskjoldet til eksosmanifolden med socket og skralle. Trekk eksosmanifolden fra motoren og kast fra motor til manifold pakning.
Installasjon
5

Fjern eventuelle leftover pakning materiale fra topplokk og eksosmanifold med pakningen remover og barberblad, om nødvendig. Sett ny eksos manifold pakning over manifold festebolter på topplokket.
6

Sett eksosmanifolden på festeboltene på topplokket. Stram til nye monteringsmutterne å hjelpe holde manifolden på plass. Installer de lavere varmeskjoldet bolter og stram med socket og skralle.
7

Sett både manifold holder seg på plass og hånd stramme mutteren en bolt. Stram mutteren og bolten for hvert opphold til 31 fot-pounds av dreiemoment med en momentnøkkel.
8

Lie under bilen. Sett en ny eksosrøret pakningen på eksosrøret og fest eksosrøret til eksosmanifolden. Stram montering nøtter til 46 fot-pounds av dreiemoment med en momentnøkkel. Plugg oksygen sensor ledningsnettet inn oksygen sensor pigtail.
9

Stram eksosmanifold til topplokk montering nøtter til 36 fot-pounds av dreiemoment med en momentnøkkel. Sett eksosmanifolden øvre varmeskjoldet på plass og stram boltene med en skralle.
10

Shut bilen panseret. Løft bilen opp fra bukker med gulvet jack. Fjern bukker og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70687.html

Previous:
Next:

eksosanlegg