Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik fjerner Yoshimura Bafler

Bygge en tilpasset sports sykkel handler om å øke hestekrefter, men selv om du allerede har en forestilling eksos for eksempel en Yoshimura, kan du få enda mer kraft ved å fjerne ledeplatene. Det vil være høyere for sikker, men ved å gjøre dette kan du enkelt kjøpe to hestekrefter for ikke en hel masse arbeid, bare en ettermiddag eller så med elektroverktøy. Det er en av de beste typer tilpassede motorsykkel modifikasjoner - det frie slag. Du trenger
Drill
Metal borekroner
Fastnøkkel sett
Locknut
låsepasta
Aluminium nagler
Rivet pistol
Vis flere instruksjoner
en

Sett inn en metall borekronen inn i drill som er omtrent diameteren på naglene ligger på endestykket av Yoshimura lyddemper. Bore ut hver nagle med bormaskin, til slutten cap kan fjernes helt fra eksos.
2

skru fra hverandre baffel fra lyddemperen, ved hjelp av en fastnøkkel, og deretter plassere hvelvet til side. Place låsepasta på bolten som tidligere holdt hvelvet på plass, og skru den gjennom baffel montering hullet med en låsemutter, så lyddemperen ikke har en lekkasje.
3

Sett endestykket tilbake på lyddemperen og sette inn en nagle i et av hullene der du boret ut en nagle i trinn 1.. Plasser nagle pistolen inn på skaftet til naglen og trekker i avtrekkeren, tiltrekking av naglen på plass. Gjenta dette for alle gjenværende nagler til lyddemperen settes sammen igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70364.html

Previous:
Next:

eksosanlegg