Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan finne den Oxygen Sensor i en Honda CR-V

The oksygen sensor er en viktig del av eksosanlegget. Ved å sende periodiske elektriske impulser på forskjellige spenninger, informerer bilens datamaskin hvorvidt det brenner drivstoff på topp effektivitet. Når eksosen har massevis av uforbrent drivstoff i det, sender oksygen sensor signaler rundt 0,8 til 0,9 volt. Når for mye oksygen er å få pumpet gjennom og ikke nok drivstoff, signalene er 0,1 til 0,3 volt. Den perfekte luft /drivstoffblandingen er rundt 0,45 volt, og CR-V datamaskin arbeider for å opprettholde det. Du trenger
Jack
Jack står
mekaniker dolly
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en jekk under fronten av rammen av Honda CR-V og løfte den. Slide bukker under rammen og senk SUV på bukker.
2

Ligg på en mekaniker dolly og rull deg selv under SUV. Finn lyddemperen. Det ser ut som en oval sylinder med rør kjører i den ene enden og ut den andre mot baksiden av bilen, hvor eksos blir utvist fra CR-V.
3

Følg rørene med øynene fra lyddemperen leder mot fronten av SUV til katalysatoren. Det er en sirkulær sylinder festet til undersiden av bilen med to band klemt rundt det, og det har vakuumrør kjører i den ene ende og ut i den andre. Hvis du har problemer, kan diagrammet for katalysatorer og oksygen sensorer på 2 Bil Pros hjelpe.
4

Finn de to sensorene boltet inn i førersiden av katalysatoren. Den i nærheten av fronten av SUV er den primære oksygen sensor, som måler luft /brennstoffblandingen før eksos går gjennom katalysatoren. Den som ligger nærmere den bakre er den sekundære oksygen-sensor, som måler oksygeninnholdet av utløpsgassen etter at det har gått gjennom katalysatoren. Vær oppmerksom på at Honda CR-V har to oksygen sensorer og enten kan føre til feilkoder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70355.html

Previous:
Next:

eksosanlegg