Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik installerer 1997 Volvo 850 Oxygen Sensor

The 1997 Volvo 850 er utstyrt med to oksygen sensorer langs eksosanlegg. Sensorene tråden i eksosrør foran og bak katalysatoren. Sensorene overvåke mengden av oksygen i avgass for å varsle bilens drivstoffsystem for å justere mengden av brennstoff brent av motoren. Når en sensor svikter, vil "Check Engine" light belyse og drivstoff kjørelengde vil vesentlig redusere. Kjøpe nye sensorer fra en auto deler forhandler og endre dem hjemme for en kostnadseffektiv reparasjon. Du trenger
Wrench satt
Jack
Jack står
Ratchet
Oxygen sensor socket
Anti-seize compound
Vis flere instruksjoner

1

Åpne panseret på 850. Løsne den negative batterikabelen med en skiftenøkkel og løft det av terminalen.
2

Hev bilen med en jekk og stabilisere den på bukker. Finn oksygen sensorer på hver side av katalysatoren.
3

Koble det elektriske ledningsnettet på sensoren ved å trykke på fliken og trekke kontakten fra hverandre.
4

Fjern sensoren med en skiftenøkkel eller skralle og oksygen sensor socket. Spre anti-seize compound på gjengene på den nye sensoren. Installere den nye sensoren for hånd.
5

Stram sensor med en fastnøkkel eller oksygen sensor socket og skralle sett. Trykk den elektriske tilkoblingen sammen til det klikker. Gjenta prosessen på den andre sensoren hvis nødvendig.
6

Hev bilen med jekken slik at du kan fjerne bukker. Returnere bilen til bakken. Fest negative batteriet kabelen og skru det fast med en skiftenøkkel. Lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70502.html

Previous:
Next:

eksosanlegg