Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

RAV4 2000 O2 Sensor fjerning

The 2000 Toyota RAV4 er utstyrt med to oksygen sensorer montert på hver side av katalysatoren. Hvis din RAV4 har dual eksos, vil det være fire sensorer, to på hvert rør. Når RAV4 er "Check Engine" lyser og gass kjørelengde ser ut til å ha gått ned betraktelig, du sannsynligvis har en dårlig oksygen sensor. Ta ut og skifte sensorer så snart du oppdager at de har mislyktes. Du trenger
Jack
Jack skiller seg
Ratchet
Oxygen sensor socket
Anti-seize compound
Vis flere instruksjoner
en

Hev RAV4 med en jekk og plassere den på bukker. Lokalisere oksygen sensorer foran og bak katalysatoren. Sensorene se omtrent slik tennplugger tredd inn i eksosrøret og har elektriske kontakter festet til toppen.
2

Trekk ledningsnettet forbindelse fra hverandre for å koble den fra. Fjern sensoren med en skralle utstyrt med en oksygen-sensor-kontakt. Vil du ønsker å installere en ny sensor i stedet for å prøve å rette opp dårlig en.
3

Smør gjengene på en ny oksygen sensor med anti-seize compound. Får ikke anti-seize compound på sensoren. Sett den nye sensoren for hånd. Stram sensoren med skralle og oksygen sensor socket.
4

Skyv kontakten sammen på ledningsnettet til det klikker. Fjern bukker og senke bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70501.html

Previous:
Next:

eksosanlegg