Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik fjerner en Subaru Forester Katalysator

Fjerne katalysatoren fra din Subaru Forester vil tillate deg å erstatte den med en ny enhet eller en forestilling omformer, eller forbedre motorytelsen. Den omformer ligger i eksossystemet mellom lyddemperen og eksos manifolder. Katalysatoren er enkelt fjernes, men du må endre det når bilen ikke har kjørt så det blir ekstremt varmt når motoren er i gang. Du trenger
Jack
Jack står
Socket satt
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

heve bilen med en jekk og støtte den på et sett med bukker. Sørg for at bilen er sikker, og du kan trygt arbeide under den uten at det beveger seg eller skiftende.
2

Finn katalysatoren under midten av kjøretøyet. The Forester har seks varmeskjold som omgir omformer og rør. Det er tre seksjoner på topp og tre på bunnen som kobles sammen med pigger som er presset inn i de øverste seksjonene og nøtter den tråden på bunnen.
3

Fjern mutrene som holder på varmeskjold med en socket og skralle eller fastnøkkel. Fjern den nedre varmeskjold og sett dem til side. Finn den fremre og bakre flenser på eksosrøret. Fronten har tre boltene som fester det og baksiden har to bolter.
4

Fjern de tre foran bolter på flensen og støtte røret med en jack eller knekt stativ. Finn eksos henger på førersiden av konverteringsprogrammet og fjerne holderen bolt med en stuss og skralle.
5

Fjern de to festeskruene fra den bakre flens og fjern jekkfoten fra under fronten av konverteren. Senk omformer og fjerne det fra under Forester. Den øvre varmeskjold vil komme ned med konverter, sett dem til side som skal brukes under installasjonen av en ny omformer

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70369.html

Previous:
Next:

eksosanlegg