Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik Finn en eksos lekkasje

Hvis "check engine" lyset kommer på, hvis motoren din flått eller hvis du lukter frostvæske, kan kjøretøyet ha en eksos lekkasje. Enten du gjøre reparasjoner selv eller ta bilen til en mekaniker, finne lekkasjen bidrar til å sikre at reparasjonen er gjort riktig, og at du ikke overskride. Heldigvis tar det ikke lang tid å finne en eksos lekkasje. Du trenger
Helper
mekaniker stetoskop
Vis flere instruksjoner
en

La bilen kjøle seg ned. Når motoren blir varm, utvider metallet, gjemmer små lekkasjer fra visningen.
2

Undersøk eksosanlegg uten at motoren går for å se om noen hull eller åpninger er synlige. Starter på motoren og jobbe din vei til eksosrøret. Sjekk hver kontakt fordi de de er mest utsatt for lekkasje.
3

Sjekk eksosmanifolden. Det er mulig for eksosmanifolden å bli vridd og forårsake en lekkasje. Dette er mer vanlig i eldre biler. En enkel hånd inspeksjon skal fortelle deg om noe føles malplassert eller hvis noen hull har dannet. Kontroller pakningen som forbinder manifold til topplokket. Det er vanlig for at pakningen å sprekke og forårsake en lekkasje.
4

Se etter hull i eksosrøret, spesielt der røret bøyer seg over bakakselen. Den delen sprekker ofte eller lekkasjer. Sjekk rustne flekker å se om det er bare overflate rust, eller om det går hele veien gjennom røret.
5

Feel for lekkasjer. Har din hjelper dekke eksosrøret ved å stikke et stykke metall over det og starte motoren. Dette begrenser eksosstrømmen og trykksetter eksosanlegget. Uten å berøre varmt metall, nøye flytte hendene rundt utsiden av hele eksosanlegget til å føle for noen eksos kommer ut av merkelige steder.
6

hjelp av en mekaniker stetoskop, lytt etter en eksos lekkasje. Stetoskopet isolerer lyden av motoren, noe som gjør det enklere for deg å høre rømmer avgassene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70601.html

Previous:
Next:

eksosanlegg