Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva er fordelene med å fjerne de katalytiske konvertere fra biler?

Katalysator, som er ansvarlig for å tenne og brenne uforbrente motor avgasser, ble standard automotive utstyr på alle biler som begynner med modellår 1975. Selv katalysatorer bidra til å gjøre eksosen gasser renere, de er ikke uten sine minuser. Det som følger er en kort liste over de potensielle fordelene ved å fjerne automotive katalysator. Økt Hestekrefter

Biler som har sine katalysatorer fjernet opplever en økning i motorytelse. Katalysatorer skape en betydelig kilde til motorens mottrykk på grunn av constrictive effektene de har på spennende motor avgasser. Fjerning av katalysatorer fra biler gjør at avgassene å avslutte sine motorer mye raskere og til høyere nivåer.
Bedre gass kjørelengde

Siden katalysator fjerning åpner for avgasser til avslutte en bilmotor på økte hastigheter, er motorens mottrykk redusert, noe som reduserer motorens belastning. Denne reduksjonen i motorens mottrykk og motor belastning gjør at en motor til å arbeide enklere, og dermed reduserer drivstofforbruket og øker gass kjørelengde.
Nedre Engine driftstemperatur

Siden fjerne en katalysator reduserer byrden på en bilmotor ved at motorens eksos fraflytte motoren lettere, er en netto effekt en reduksjon i motorens driftstemperatur. Den lettere en motor funksjoner og mindre arbeid det har å gjøre resulterer i mindre friksjon, mindre belastning og, til slutt, en lavere driftstemperatur. |
Mer drivstoff alternativer

Biler utstyrt med katalysator bare kjøre på blyfri bensin. Bly-basert bensin, som produserer mer kraft og bedre motor forbrenning, ødelegger raskt de indre katalysator materialer av katalysator. En bil uten katalysator vil kunne kjøres på en rekke av bly-basert og /eller høy ytelse drivstoff som ikke ville være mulig med katalysator.
Sunnere Eksos Sound

Katalysatorer operere som bil lyddempere, hvis eneste formål er å dempe lyden av spennende motor avgasser. Selv katalysatorer brenne uforbrente avgasser spennende en motor, og dermed gjør eksosrøret utslipp renere, de også ytterligere dempe bilens eksos lyd og skjenke en noe engstelig, herdet eksos lyd. Uten katalysator, blir bilens eksos lyden litt høyere, litt dypere og mer særpreget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70265.html

Previous:
Next:

eksosanlegg