Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan fjerner jeg en Broken gjengebolten Fra en eksosmanifolden?

The støpejern eksosmanifold er plassert på siden av blokken under ventildekselet. Det fjerner varme eksosen fra den interne forbrenning og trakter dem inn i eksosanlegget og ut eksosrøret. Det er montert på blokk på gjenger. Etter å ha fjernet det og ta fra hverandre de mangfoldige seksjoner, kan du støte på en ødelagt gjenget bolt, på grunn av rust og korrosjon forårsaket av ekstrem varme og høy fuktighet forhold. Boltene må trekkes ut og erstattes for å unngå eksos lekkasjer inneholder farlige nivåer av karbonmonoksid som kan komme inn i kupeen. Du trenger:
Penetrating olje
Vise fatt
Låsetenger
Grinder
Punch
Drill trykk
Vise
Drill bit
Vernebriller
Utskifting bolt
Vis flere instruksjoner
en

Spray den ødelagte bolten med penetrerende olje ved hjelp av den røde halm å dirigere spray direkte på og rundt bolten. Trykk bolten lett å la oljen trekke inn rundt gjengene. La bolten sitte en stund. Hellakkering noen flere ganger og la det sitte over natten hvis du ikke er i en hast for å fjerne den.
2

Grip resten av den ødelagte bolten med et par skrustikke grep eller låsing tang hvis det stikker ut over manifolden overflate. Ikke bryte det opp noe mer hvis det ikke vil komme ut. Slipe det ned glatt så det er flush med manifold ansiktet og er vinkelrett på borekronen du skal bruke til å bore den ut. Merk av midten av bolten med en dor. Prøv å få slag mark i nøyaktig midt på bolten.
3

Klem manifold sikkert til en drill trykk med en skrustikke. Du vil ikke være i stand til å holde det fremdeles for hånd. Bruk en skarp, kort borekronen som boltene er vanskeligere enn fordeleren. Juster chuck så det er nær manifolden å kutte ned på fri lek og bøy i drill.
4

Ta på vernebriller og direkte et sterkt lys på den ødelagte bolten. Bor forsiktig inn i sentrum av den ødelagte bolten med punsj mark som en veiledning. Ikke tving drill i et forsøk på å bore ut bolten i ett slag. Tilbake den litt ut flere ganger for å rense metallspon ut av hullet. Vær forsiktig med å la drillen søke sin egen vei langs bolten og ødelegge gjengene.
5

Rydd ut og gjenbruke de opprinnelige trådene med en ny bolt etter fjerning av metall fra den gamle bolten. Ta en av de gode boltene til deler forhandler for å matche det akkurat. Erstatte noen av de gamle boltene som er rustne eller korroderte å hindre dem fra å bryte og la eksos å flykte inn i motorrommet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70460.html

Previous:
Next:

eksosanlegg