Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

EPA Forskrift for katalytiske konvertere

katalysatorer ble først brukt til å skrubbe forurensing fra bil eksosanlegg i USA i 1975. Dagens omformere er nødvendig utstyr på de fleste personbiler og lette lastebiler som selges i USA, hvor de har bidratt til å redusere bilens utslipp forurensning med mer enn 90 prosent, ifølge CatalyticConverter.org. The US Environmental Protection Agency (EPA) håndhever utslipp ytelse spesifikasjoner og andre krav for nye og rehabiliterte omformere. Garantier

For nye light-duty biler og lastebiler, må converter produsenter tilbyr en forestilling garanti som dekker reparasjon av omformere som mislykkes utslipp styresystem tester i to år eller 24.000 miles. Reparasjon av større utslipp systemet deler er dekket i åtte år eller 80.000 miles. Et eget design og defekt garantien dekker utslipp styresystem deler som feil i løpet av de første to år eller 24.000 miles, og store utslipp systemet deler i de første åtte år eller 80.000 miles.
Ulovlig Tukling

Enhver endring som reduserer effektiviteten av et kjøretøy utslipp kontrollsystem er ulovlig. Fjerne katalysator, selge eller installere mindre effektive utskifting omformere, eller produksjon omformere som ikke overholder føderale ytelse spesifikasjonene er underlagt $ 25,000 straffer per forekomst. Bileiere, reparatører og reparasjon anlegg kan alle holdes ansvarlig for brudd.

Ny erstatning omformere

Nye ettermarkedet omformere kan installeres på en rekke av forskjellige kjøretøy. De må bære en 25 000-mile garanti for å møte føderale utslipp ytelse standarder, og en fem år eller 50.000 kilometer garanti på konverter end rør og skall.
Brukte Replacement omformere

Brukt, eller overhalt, kan omformere bare installeres på hvilken type kjøretøy som de opprinnelig ble produsert. De må oppfylle minimumskrav EPA standarder for ytelse på tidspunktet for salget, men er ikke pålagt å bære en garanti.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70459.html

Previous:
Next:

eksosanlegg