Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan Sett Oxygen Sensor på en Trooper

Når Isuzu Trooper begynner å brenne mer gass enn normalt eller fusker, kan du ha en sviktende oksygen sensor. Når en oksygen-sensor begynner å svikte, vil det ikke rapportere oksygenkonsentrasjonen av eksos riktig og fører til at kjøretøyet for å brenne for mye drivstoff. Når en oksygen sensor begynner å svikte, kan det check engine lys av Trooper din lyse også. Kjøp erstatning sensorer på en auto deler butikken eller Isuzu forhandler. Du trenger
Jack
Jack står
Oxygen sensor socket
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Hev din Isuzu Trooper front end hjelp en jack. Plasser lastebil på et sett med bukker.
2

Finn de to oksygen sensorer langs eksosrøret banen. De oksygen sensorer vil bli plassert før og etter katalysatoren, og vil stikke ut av eksosrørene.
3

Koble ledningene pigtail fra sensoren. Isuzu bruker en full pigtail på Trooper, så du må følge ledningene ned til tilkoblingen til å trekke dem fra hverandre.
4

Fjern sensoren fra eksosrøret med en oksygen sensor socket og skralle . Sett den nye sensoren nøye, tre den for hånd for å starte. Skru det fast med oksygen sensor og skralle.
5

Koble ledningene pigtail til pluggen. Gjenta prosessen på den annen oksygen-sensor. Løft fronten på lastebilen og fjern jack stands. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70395.html

Previous:
Next:

eksosanlegg