Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hva er Late Timing i en BMW Car?

Late timing i en BMW er ikke annerledes enn sent timing i forbrenningsmotor av hvilken som helst bil . Late timing refererer til staten av forbrenningen i motoren og eksosanlegget . Hva er Late Timing

Late timing refererer til timing av gnist for å tenne drivstoffet i sylindrene . Når gnisten branner sent , eksos temperaturen pleier å gå for høyt som eksos ventiler åpne før forbrenning er fullført. Som forbrenningen var ikke komplett , kan noen ekstra forbrenningen skje i eksosanlegget .
Potensielle problemer

Den mest åpenbare ulempen er en senking av motorens effektivitet og generell drivstoff effektivitet , ikke som motoren ikke får fullt utbytte av forbrenning syklus. Bilen er også egnet til å kjøre mer tregt. Også, siden hele forbrenningen ikke er oppstått, kan karbon bygge opp på ventiler og muligens bygges opp i katalysatoren.
Potential Solutions

gjøre og modellen gir så mange variabler å vurdere som utstyret har endret seg dramatisk i løpet av årene . Justeringer av fordeleren kan bli vurdert. I tillegg kan kamaksel eller veivaksel sensorer krever justering. Nyere biler har motoren datamaskiner som vanligvis selv riktig per informasjonen som sensorene mate dem . Hvis dette ikke skjer , mest sannsynlig en defekt sensor er årsaken .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70667.html

Previous:
Next:

eksosanlegg