Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan Endre en bilens eksos-systemet

Bilentusiaster vil ofte modifisere bilens eksosanlegg for å øke motorens ytelse eller få støy av motoren for å oppnå en bestemt tonehøyde. Det krever god kjennskap til bilens eksosanlegg, men det kan gjennomføres med et minimum av oppstyr, forutsatt at du følger noen grunnleggende retningslinjer. Du trenger
Jack eller hydraulisk heis
sveising lommelykt
Bultsax
Socket fastnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løft bilen opp på en jekk eller en hydraulisk heis, slik at du kan godt arbeide på eksosanlegget.
2

Merk den delen av eksosanlegget du vil endre, og det punktet i linjen hvor det er funnet . Du kan også være lurt å være oppmerksom på noen del av systemet som er smeltet eller rustet, siden disse vil være vanskeligere å fjerne.
3

Koble hver del av eksosanlegget, en etter en , til du kommer til den delen du vil endre. Vanligvis er en sveisebrenneren nødvendig, men du kan være i stand til å oppnå dette ganske enkelt ved å fjerne boltene som kobler det. Vær forsiktig så du ikke skader noen omkringliggende komponenter i prosessen.
4

Trekk ut den gamle eksos delen du vil endre, og erstatte den med den nye eksos del. Bolt det eller henge den på plass på chassiset, men ikke stram boltene ennå. Sjekk at alle komponentene fungerer som de skal før sluttføre tillegg.
5

Fest resten av den opprinnelige eksosanlegg til den nye delen, jobbe bakover ned linjen til du kommer til enden av eksosanlegget .
6

Kontroller at hver tilkobling er på plass og det er ingen lekkasjer eller sikkerhetskopier.
7

Fest hver tilkobling ved å stramme boltene eller sveise dem tilbake på plass på chassiset.
8

Start bilen motoren og kontroller eksosanlegget for lekkasjer eller blokkert. Sørg for at eksosen kommer fra slutten av eksosrøret som det skulle og at lyden er endret korrekt av lyddemperen, og finne og tette eventuelle lekkasjer.
9

Juster eksosrøret å sikre at det er flukt med den bakre støtfangeren og ikke er for lavt til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70227.html

Previous:
Next:

eksosanlegg