Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Ytelse forskjellen mellom en dobbel og enkel eksos

Forestillingen forskjellen i singel og dobbel - eksosanlegg er utelukkende basert på mengden av evakuering produsert. Selv om to rør kan evakuere mer eksos , gir en enkel eksos system med større evakuering rør samme ytelse . Generell informasjon

Hver sylinder i motoren har et rør som strekker seg fra den for eksos. Alle rør er blitt med i et rør som en utgang som kobles til systemet hode røret. Hodet røret kobles med katalysatoren , som konverterer giftige gasser til gjenbrukbare luft. Katalysatoren sender eksosen gjennom demperen , som fungerer som et ekstra filter , sende den gjenværende luft gjennom eksosrøret.
Enkel eksos

Enkelt eksosanlegg ha en katalysator , en eksospotte og ett eksosrør . De kan ikke konverteres til ekte dual eksosanlegg fordi smog regelverket ikke tillater katalysator endringer . Når riktig konfigurert, er en enkelt eksosanlegg like produktiv som en dobbel .

Dual Eksos

Dual eksosanlegg er enten true- to eller split- doble systemer. Den sanne - dobbel eksos inneholder to katalysatorer , to lyddempere og to eksosrør . Den split- dual system har en katalysator , en eksospotte og to eksosrør . Ifølge Flow Master lyddempere , dual eksosanlegg øker motorkraften , bruke gass mer effektivt og redusere motorstøyen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70616.html

Previous:
Next:

eksosanlegg