Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik Finn oksygen sensorer i en Honda

Motoren på en typisk Honda har minst ett oksygen-sensor, som brukes for å isolere motoren. ECU (Engine Control Unit), tar informasjon fra sensoren og bruker den til å justere og kontrollere gnist og drivstoff går til motoren. Disse sensorene går ut av og til, og de må byttes ut for motoren å kjøre skikkelig. For å gjøre dette selv, må du først finne dem på bilen. Du trenger
lommelykt
Jack
Jack står
Vis flere instruksjoner
en

Pop panseret og finn eksosmanifolden på motoren. Avhengig av året og modellen av Honda, kan dette enten være i fronten av motoren, eller mot brannmuren i ryggen.
2

Shine lommelykten på eksosmanifolden og se etter noen ledninger som fører inn i manifolden. På en 1996 Honda Civic DX, for eksempel, er det ledninger foran og midt på manifolden. Dette ledninger skal føre til en liten sylinder, ca 3 inches i lengde og 1 cm i diameter.
3

Løft bilen opp i luften ved hjelp av jekken og fest den på bukker. Dobbeltsjekk at kjøretøyet er sikret før krabbe under den. Krype under bilen og lys med lommelykten langs lengden av eksos. Se etter de samme små sylindere med ledninger som du fant i trinn 2. Avhengig av året og modellen av Honda din, kan det være så mange som fire sensorer totalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70424.html

Previous:
Next:

eksosanlegg