Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan oppgradere en lastebil sitt eksossystem

En lastebil sitt eksossystem skiller seg lite fra det som en bil på en annen personbil. Parameterne er diktert av merke og modell, men du kan oppgradere eksosanlegget mye slik du ville en bil. Vanligvis tar det en utdannet mekaniker til å oppgradere noen eksosanlegg, men du kan gjøre det selv om du har riktig kompetanse og kunnskap. Du trenger
Jack eller hydraulisk heis
sveising lommelykt
Bultsax
Socket fastnøkkel
New eksosanlegg
Vis flere instruksjoner
1 < p> Jack lastebilen opp på en hydraulisk heis, slik at du kan jobbe under det komfortabelt.
2

Kople støtten kleshengere med en fakkel eller bolt cutters, som vil tillate deg å fjerne det gamle eksos systemet enkelt.
3

Løsne eksosrøret, skjerf, katalysatoren og eventuelle tilkoblingsrørene én etter én, og starter med eksosrøret, og går baklengs gjennom eksosanlegget til du kommer Y-pipe krysset.
4

Sjekk oksygen sensor på Y-pipe krysset. Det må kanskje skiftes ut sammen med resten av oppgraderingen, i så fall, bør du koble den fra.
5

Undersøk eksosmanifolden, den siste delen av lastebilens eksosanlegget før motoren. Hvis det er en del av den planlagte oppgraderingen, kan du koble det også. Ellers la den på plass.
6

Installer hver del av det nye eksosanlegget, starter med eksosmanifolden og jobb deg nedover linjen, stykke for stykke, til du kommer til eksosrøret. Hver brikke må monteres og sveises på plass, og skal rørene montert og forseglet med sveisebrenneren slik at de ikke lekker.
7

Sjekk eksosrøret å sørge for at det kommer ut fra under støtfangeren din riktig. Du må kanskje justere støtfanger for å sikre at eksos kommer ut av røret rent. Alternativt kan du legge en tur ned eksosrør, som ikke trenger en exit.
8

Dobbeltsjekk alle sveiser og tilkoblinger slik at hver brikke er sikker. Start lastebilens motor og se etter eventuelle eksos lekkasjer, som du bør forsegle med sveiser før du fortsetter.
9

Weld støtten kleshengere tilbake på lastebilens ramme og lavere lastebilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70228.html

Previous:
Next:

eksosanlegg