Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik oppgraderer en motorsykkel sitt eksossystem

En motorsykkelens eksosanlegg er generelt enklere å oppgradere enn eksosanlegget på andre biler fordi motorsykkelen er mindre og lettere å manøvrere rundt mens du arbeider. Likevel tar det gode mekaniske ferdigheter til å oppgradere en motorsykkel sitt eksossystem, og du bør bare gjøre det hvis du er komfortabel med prosedyren. Du trenger
Wrench satt
Hammer
WD-40
Anti-seize compound
Vis flere instruksjoner
en

Fjern eventuelle deler av sykkelen som kan blokkere eksosanlegg. Noen modeller tillater deg å nå eksosanlegg klart, men andre kan ha crossover rør fra andre deler av motorsykkelens motor skjuler den. Skru dem med en skiftenøkkel og sett dem til side.
2

Løsne alle skruer og muttere som kobler eksosanlegg til kroppen av motorsykkelen, og ta hver brikke en om gangen. Begynn med eksosrør og eksospotte og jobbe bakover langs systemet til du kommer til hodet rørene. Hvis noen av boltene er rustne eller fast, gjelder WD-40 eller gi dem noen tupper med en hammer.
3

Kontroller avslørte deler av motorsykkelens eksosanlegg for rust eller skade. Disse delene er normalt skjult av eksos-systemet, og nå er et godt tidspunkt å sørge for at de er alle i god form.
4

Fjern de gamle eksos pakninger med en skiftenøkkel og installere nye for din system oppgradering.
5

Spray den nye sjefen rør med anti-seize og passer dem på plass på sykkelen. Stram krager nok til å holde hodet rørene på plass, men ikke så tett at det gjør dem vanskelige å fjerne. Hvis det er noen problemer med oppgraderingen, må du kanskje fjerne dem igjen raskt.
6

Spray innsiden av ny lyddemper med anti-seize og fest den til røret. Sikre den slik at den holder seg på plass, men beholde forbindelsesskruene ganske løs, slik at du kan koble den eller tilpasse den lett.
7

Koble eksosrøret til montering av motorsykkelens eksosanlegg, hvis nødvendig.
8

Undersøk alle deler av eksosanlegg, slik at de er riktig justert og passer sammen som de skal. Skruene og festene bør fortsatt være semi-løs, slik at du kan gjøre mindre tilpasninger og sikre at hver brikke passer akkurat slik det er ment for.
9

Stram boltene og festene på eksosanlegget , og starter med hodet rør og flytte tilbake til eksosrøret. De skal nå være sikret så godt som mulig.
10

Koble noen av motorsykkelens andre komponenter som du fjernet for å få på eksosanlegget.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70229.html

Previous:
Next:

eksosanlegg