Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Er det en enkel måte å rense en katalytisk omformer eller har den byttes?

Din katalysator er den delen av bilens eksosanlegg er utformet for å redusere mengden av giftige utslipp av gasser som la bilen stå og gå inn i miljø. På grunn av økende bekymringer om forurensning, katalysatorer er blant de mest tungt lovlig regulert deler av kjøretøyet. Det er ulovlig å modifisere eller endre din katalysator på noen måte, så den eneste måten å lovlig reparere tett katalysator er å ha en eksos butikk eller sertifisert mekaniker erstatte det. Instruksjoner
en

Ta bilen til mekanikere butikk som spesialiserer seg på eksos problemer og reparasjoner. Ha en sertifisert profesjonell mekaniker vurdere bilens problem og finne definitivt at det er katalysatoren som forårsaker det. Mekanikeren er ikke tillatt å erstatte katalysatoren med mindre han er i stand til å grundig dokumentere et problem med det. Ingen enkeltperson eller mekaniker er juridisk lov til å tukle med omformer sin mekaniske arbeidet på noen måte, må derfor omformer byttes. Hvis bilen din har sviktet utslipp test eller statlig inspeksjon, bør du holde den dokumentasjon knyttet til det som bevis på at det er et problem med katalysatoren.
2

ut om bilen er fortsatt dekket av føderalt mandat katalysator garanti. Dette betyr at hvis bilen din er mindre enn åtte år gamle eller har færre enn 80.000 miles på den, er den opprinnelige produsenten ansvarlig for å erstatte katalysatoren gratis. I dette tilfellet, bør du ta all dokumentasjon av problemet til din lokale forhandlerens deler og service avdelingen og få dem erstatte katalysatoren gratis under garantien.
3

Har mekaniker erstatte katalysator med en identisk modell. Du har ikke lov til å endre design eller endring modeller fra den opprinnelige produsenten installert katalysator. Når omformer er installert, må du kontrollere at mekaniker riktig fyller ut og sender føderalt nødvendig garantikort. Hold all dokumentasjon for katalysator i tilfelle det oppstår et problem senere under utslipp testing.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70670.html

Previous:
Next:

eksosanlegg