Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Eksos Problemer i en Subaru Outback

Subaru biler har en lang historie med eksos problemer, og Outback er intet unntak. Den opprinnelige eksosanlegg vil vare lengst; den er laget av rustfritt stål. Aluminisert eksosanlegg er en vanlig og rimeligere erstatning alternativ og avhengig av geografisk område, kan vare så lite som to år. Veisalt og andre trafikanter forurensninger kan føre til for tidlig slitasje på ettermarkedet eksosanlegg. Heat Shields

Hev Outback på en heis, ramper eller bukker slik at du kan inspisere eksosanlegget grundig. En av de mest irriterende aspektene ved alle Subaru biler er at alle avgassene er pakket med isolerte varmeskjold. Mens varmeskjold tilbyr en beskyttelse mot gressbranner i tørre områder, er det sannsynlig at skjoldene blir korrodert og løsne. Løse varmeskjold vil vibrere når motoren akselerasjon eller tomgang. Bruk radiator klemmer til å stramme og re-sikre varmeskjold til eksosrørene de surround. Dette kan være en utfordrende oppgave avhengig av plasseringen av den løse varmeskjoldet. Subaru Outback eksosanlegg ansette flere komponenter med klosset svinger og vinkler. Dette kan utfordre oppgaven med å integrere radiator klemme posisjon for å stramme skjold og slå av skrangle. I beste fall vil du være i stand til å effektivt bruke radiatoren klemmen rundt varmeskjoldet og fest den til eksosrøret, men reparasjonen, i beste fall er en midlertidig løsning på et permanent problem.

Kutting av varmen skjold er en mer permanent løsning, men det er ikke anbefalt. Det kan være ulovlig i stater som tåle høy skog-brann risiko. Andre stater kan mandat varmeskjold på biler for å passere bilen statlige inspeksjoner.
Flenstilkoblinger

Annet enn varmen skjold, de neste svakeste leddene i Subaru eksos systemkomponenter er flenstilkoblinger. Inspiser flenstilkoblinger grundig for å sikre pakning mellom furet flenser er ikke lekker og flensene er ikke forverret. Det er ikke uvanlig hvis flenstilkoblinger mellom omformere og eksosrør tynne og svekke fra alder og normal slitasje. Når flensene svekkes, kan de opprette en eksos lekkasje, enten fordi varmen fra eksos vil brenne pakningen ut eller selve tilkoblingen blir for kompromittert.

Du har to alternativer når de flenstilkoblinger er kompromittert. Sett komponentene med de svake flenser og sette en ny pakning i mellom, eller kutte flenstilkoblinger off på både komponenter og "buddy ermet" og klemme tilkoblingen. Sistnevnte er en mer rimelig alternativ hvis selv aktuelt, men det er en kortsiktig løsning.
Katalysatorer

Test back-flyt av eksos-systemet ved å plugge eksosrøret på Outback. Bruk en tykk sikkerhet hanske for å beskytte hendene fra eksos varme. Fullt tette omformere vil kompromittere motoren, siden eksosanlegg trenger å spre røyk fra eksosen. Delvis tilstoppet omformere kan resultere fra en misfired sylinder eller sylindre, en nedsatt oksygen-sensor eller mangel på vedlikehold av kjøretøyet. The Outback sysselsetter minst tre katalysatorer, avhengig av året og modell-serien. Vanlig tune-ups vil bistå i lang av de omformere samt erstatte oksygen sensorer med jevne planlagte vedlikeholdsintervaller.
Aftermarket Aluminzed eksosanlegg

aluminisert systemer vil ikke tåle så lenge som opprinnelige systemene. Mens rustfrie eksosanlegg er tilgjengelig som erstatning eksos komponenter, mange mennesker finner prisen på systemer for å være for bratt. Inspisere aluminisert ettermarkedet systemer årlig for å bestemme effektivitet og holdbarhet. Aluminisert systemer vil ha svakere rørforbindelser til omformer eller systemet og svekkes mye raskere enn system i rustfritt stål. Sørg for å inspisere flenstilkoblinger av systemene og rør utvidelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70379.html

Previous:
Next:

eksosanlegg