Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik fjerner en eksosrøret

En bilens eksosrør er først og fremst ansvarlig for å styre de skadelige avgasser produsert av motoren bort fra interiøret i bilen. Eksosrør også operere for å frese eksosen gjennom en lyddemper for å stille støy produsert av gasser. I noen biler, de flukt avgasser gjennom en katalysator laget til reduserte utslipp. Når en defekt lyddemper eller katalysator må byttes ut, er første skritt å fjerne eksosrøret. Du trenger
Floor jack
Jack står
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Løft bilen med et gulv jack og støtte vekten med bukker.
2

Bruk en fastnøkkel til å koble eksosmanifolden fra motorens topplokk. Eksosmanifolden festes til motorens topplokk med flere bolter. Når skruene er fjernet, trekk eksosmanifolden vekk fra motoren.
3

Koble fra eksosrøret fra eksosmanifolden fra under bilen. Eksosrøret kobles til manifold med to bolter, som kan fjernes med en skiftenøkkel.
4

Trekk eksosmanifolden ut av motorrommet.
5

Koble eksosrøret er hengeren. Hengeren brukes til å holde eksosrøret til kjøretøyets ramme, og er vanligvis plassert mot baksiden av kjøretøyet. Hengeren kan enten kobles fra eksosrøret eller fra rammen ved å fjerne hengeren sin bolten (e) med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70285.html

Previous:
Next:

eksosanlegg