Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik installerer oksygen sensorer på en 1998 Mercury Mountaineer

De oksygen sensorer i eksossystemet av 1998 Mercury Mountaineer hjelpe drivstoffsystemet regulere mengden drivstoff brent av motoren. Dersom oksygen sensorer mislykkes, kan du merke en drastisk nedgang i drivstoff kjørelengde på bilen din. 1998 Mountaineer er utstyrt med fire oksygen sensorer. Det er en sensor på hver side av hver katalysator. Kjøp erstatning sensorer fra en auto deler forhandler. Du trenger
Jack
Jack står
Oxygen sensor socket
Ratchet
Vis flere instruksjoner
en

Løft lastebil med en jack til støtte det med bukker. Finn oksygen sensorer på hver side av den doble katalysatorer i eksosanlegget.
2

Koble ledningsnettet på toppen av oksygen sensor. Du kan trekke i kontakten fra hverandre for hånd. Fjern oksygen sensor med en oksygen sensor socket og skralle.
3

Tre nye sensoren på plass for hånd for å unngå kryss threading. Trekk sensoren til £ 30-fot med momentnøkkel. Kobler du ledningsnettet ved å trykke på den elektriske tilkoblingen sammen.
4

Gjenta prosessen for de resterende sensorer du vil endre. Hev lastebil litt og ta ut jack stands. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70449.html

Previous:
Next:

eksosanlegg