Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan erstatte katalysator på en Lexus LS 400

De katalysatorer i din Lexus LS400 er tre-veis omformere som lavere eksosutslipp gjennom en kjemisk reaksjon mellom eksosen og underlaget i omformer. Denne typen omformer har reduksjonen egenskapene til en reduksjon omformer til lavere nitrogenoksider (NOx) og oksidasjon egenskapene til en oksidasjon omformer til lavere karbonmonoksid (CO), karbondioksid (CO2) og uforbrente hydrokarboner. Erstatning katalysatorer i Lexus LS400 kommer installert i et eksosrør montering gjør utskifting enklere. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack står
Socket satt
Wrench satt
Penetrating olje
New katalysator
New pakninger

Vis flere instruksjoner
en

Trekk til håndbremsen og sette bremseklosser bak bakhjulene. Hev og støtte foran Lexus bruke et gulv jack og jack står plassert under fronten sub-frame. Senk bilen på benken sakte slik at vekten av bilen er støttet jevnt med bukker. Fjern gulvet jack.
2

La eksossystemet avkjøles helt. De katalysatorer på LS400 opererer ved høy temperatur (over 600 grader Fahrenheit) og kan forårsake alvorlige brannskader hvis ikke avkjøles tilstrekkelig før arbeider på systemet.
3

Spray feste boltene på omformer med en liberal belegg av penetrerende olje og la den sitte i noen minutter. Fjern de to bakre festeboltene som fester hver av omformere til eksos-systemet ved hjelp av en 13mm socket og skralle å skru bolten mens du holder 15mm mutteren med en fastnøkkel. Lirke eksosanlegg tilbake bort fra omformeren og trekk eksos nedover.
4

Fjern de tre 13mm muttere som fester konverter til eksosmanifolden og trekk omformer av de mangfoldige studs. Bruk en ny eksos pakning mellom omformer og manifold. Bolt i den nye omformeren, slik at nøttene løs slik omformer kan flyttes litt mens fôr opp resten av eksosanlegget.
5

Hev eksosanlegg og lirke den tilbake før det kan puttes på omformer. Plasser en ny pakning mellom omformere og eksosanlegget. Installer og stram alle skruer og muttere sikkert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70450.html

Previous:
Next:

eksosanlegg