Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Krav til bestått CT Utslipp

Delstaten Connecticut er en som krever utslipp testing på de fleste biler for å få registreringen for kjøretøyet. Det er en tjeneste som kjøretøyets eier må betale for. Eieren er også ansvarlig for å velge et testanlegg, en auto-verksted som er godkjent av staten for å utføre utslipp tester. Hvis du mislykkes, må de reparasjonene gjøres. Heldigvis er det et par ting du kan gjøre for å sikre en passerende utslipp test. The Gas Cap

gasskappe test vil avgjøre om gassen slipper ut av tanken gjennom gasskappe. Du passerer testen hvis hetten seler og ikke klarer deg hvis den ikke gjør det. Inspisere gasskappe for sprekker, skader på forseglingen, eller mangler deler. Ta bilen til en auto-deler butikken eller mekaniker til å kjøpe en cap som riktig passer ditt kjøretøy. Den gasskappe kan ikke være en provisorisk cap fra en annen beholder, gjorde klut materiale for å passe tanken åpning eller en annen gjenstand som ikke er en offisiell gasskappe.
Innebygd datamaskin

Denne testen er gjort på biler produsert etter 1996. Den on-board diagnose datamaskinen er den komponenten som overvåker bilen og signaler problemer med et lys som er synlig på dashbordet. De fleste kjenner den som en "check engine" lys. Hvis din er på før testen, er sjansene dine for å bestå prøven sterkt redusert. Har en mekaniker koble bilen opp til en diagnostisk maskin som vil fortelle deg hva problemet er. Noen auto-deler butikker vil utføre testen gratis.

Lyddempere og eksosrør

Biler produsert før 1996 vil bli satt gjennom en tredemølle-lignende test kalt en Acceleration Simulation Mode. Under testen blir en sensor plassert i enderøret. For å bestå denne testen, har din eksosrør inspiseres for skader og lekkasjer som kan påvirke utslippene lesing. Har den erstattet før testen hvis det er nødvendig. Pre-condition Two-speed Idle Test er også utført på samme måte på biler som ble laget før 1996.
Katalysator

Alle kjøretøy må ha en katalytisk omformer til stede. Uten en, vil bilen ikke passere inspeksjon. Katalysatoren er vanligvis plassert under bilen, rett før lyddemperen. Du må kanskje be en mekaniker til å hjelpe deg med å finne det. Gjøre denne forskningen før du kjøper en brukt bil også. I Connecticut, er den personen som eier bilen uten katalysator ansvarlig for å sette en på bilen før den kan registreres. Du kan ikke sende en utslipp testen til omformeren er riktig plassert.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70573.html

Previous:
Next:

eksosanlegg