Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan ta en katalysator Av en 2000 av Grand Am SE 3400

The Pontiac Hotel Am SE kom standard med en 150-hestekrefter, 2,4-liters firesylindret motor, men hadde en ekstra 170-hestekrefter, 3,4-liters V -6 motoren, som noen mennesker kjenner som 3400 V-6. 2000 av Grand Am SE brukte et skjerf-lignende komponent, katalysatoren, å konvertere giftige gasser i eksosen til mindre skadelige seg. Skifte katt på 2000 av Grand Am SE 3400 er en grei oppgave, takket være bilens enkel eksos design. Du trenger
Floor jack
fire bukker
Ratchet
Socket satt
Nye katalysator-og-front rør montering
Nye katalysator-og-front rør montering pakninger
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

La bilen til å sitte inntil motoren er kjølig å ta på, og la den sitte i ytterligere time slik at eksos og katalysator for å avkjøle helt.
2

Løft foran Grand Am med et gulv jack og skyv bukker under hjelperamme sin. Senke bilen på bukker.
3

Crawl under midten av bilen og finne den katalysator-og-front rør montering. Plasser et par bukker under katalysator-og-front rør montering for å støtte det
4

Fjern de tre boltene som fester katalysatoren-og-front rør montering til intermediate pipe. - røret til baksiden av katalysator -. med en skralle og socket
5

Løsne de to boltene som fester katalysator-og-front rør montering til eksosmanifolden crossover pipe, som er røret som forbinder de fremre og bakre eksos manifolder, ved hjelp av en skralle og socket. Senk katalysator-og-front rør montering og fjerne den fra bilen.
6

Trekk den gamle pakninger fra crossover og middels rør, hvis det er nødvendig, og skure kontaktflatene på begge rørene med en stålbørste.
Installasjon
7

Crawl under bilen med katalysator-og-front rør montering i hånden og satte forsamlingen på bukker til holde den på plass.
8

Linje opp skruehullene i katalysatoren-og-front rør montering front-mest flens med de i crossover rørets flens. Skyv en ny pakning mellom flensene, samkjøre pakning er skruehull med de i flensene, og hånd-trekk til de to festeboltene.
9

Juster skruehullene i katalysatoren-og-front rør montering i bakre flens med de på middels rørets flens. Skyv en ny pakning mellom flensene, samkjøre skruehullene i pakningen med de i flensene, og hånd-stramme boltene.
10

Stram alle fem av katalysatoren-og-front rør forsamlingens festeboltene til 25 fot-pounds med en momentnøkkel og socket.
11

Løft grand am av jack står og fjerne stands. Senk bilen til bakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70699.html

Previous:
Next:

eksosanlegg