Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Slik bruker du en Welding Positioner

Sveising langsgående sømmer og sømmer rundt omkretsen av runde rør krever en sveiser til å flytte materialet mens du utfører sveis. En sveising positioner holder materialet på plass og beveger den som sveiseren utfører sveisingen. Kontroller på positioner tillate at sveiseren for å forandre bevegelseshastigheten av materialet og bevegelsesretningen. Sikring av materialet og ved hjelp av positioner sikrer fullstendig sikkerhet for personen som utfører sveisingen og beskytter materialet mot skade. Du trenger
Wrench satt
Metal sveis stykke
MIG sveiser
Vis flere instruksjoner
en

Sett opp sveising positioner i et åpent område i nærheten en strømkilde. Plugg inn strømledningen fra sveising positioner til strømkilden.
2

Slå boltene som fester de holder armene til sengen av sveising positioner mot klokken med en skiftenøkkel. Trekk armene vekk fra sengen. Skyv et metall sveis stykke under holder armene på sveising positioner. Stram boltene på å holde armen med fastnøkkel til å feste metall sveis stykke til sveising positioner.
3

Sett opp en MIG sveiser til å sveise metall festet til sveising positioner. Rett tuppen av MIG pistolen med sveisen felles av sveiser. Tråkk pedalen av sveising positioner å rotere eller flytte metall sveis stykket som du sveise langs skjøten.
4

Reduser trykket på pedalen for å bremse bevegelsen av sveising positioner eller øke presset på pedal for å øke positioner bevegelseshastighet.
5

Løsne motholdsarmen bolter med en skiftenøkkel når metallet er avkjølt i 30 minutter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70628.html

Previous:
Next:

eksosanlegg