Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan fikse en støyende Mercedes Katalysator

Problemer med katalysatoren på Mercedes, eller en hvilken som helst bil for den saks skyld, er ofte vanskeligere å håndtere enn de fleste sjåførene skjønner fordi det er ulovlig å tukle med katalysator i noen måte. Dette betyr at det er ulovlig å forsøke å fikse Mercedes 'katalysator på noen måte annet enn å ha en godkjent sertifisert mekaniker erstatte det. Det er både føderale og statlige lover som regulerer fjerning og utskifting av katalysatorer på biler. Støyen din katalysator gjør indikerer et problem som kan føre til at Mercedes til å mislykkes en utslipp test eller lande deg en rekke føderale bøter fra Environmental Protection Agency hvis de ikke håndteres riktig. Det er bare lovlig å fjerne det hvis støy påvirker dens funksjon. Instruksjoner
en

Sjekk garantien. Dine Mercedes kan ikke dekkes av føderalt mandat Environmental Protection Agency garanti. Føderal lov Avgassgarantien presiserer at hvis bilen ble produsert før 1996, er katalysatoren fortsatt under garantien bare hvis bilen har mindre enn 50.000 miles på den. Hvis bilen ble produsert etter 1996, bilen er lovpålagt å ha mer enn 80.000 miles på den eller være mer enn åtte år for å være ute av garantien.

Noen Mercedes biler har dokumentert problemer med katalysatorer . Mercedes nådd et forlik med EPA å utvide avgassgarantiene på disse kjøretøyene.
2

Ta Mercedes til forhandleren, eller en mekaniker som regelmessig håndterer disse bilene, og har katalysatoren testet. Du må gå til en mekaniker som er kjent med bilens eksos systemkrav og har tilgang til Original Equipment Manufacturer, eller OEM, eksos deler. Den omformer brukes til å erstatte din Mercedes converter må være identisk med den opprinnelige Mercedes katalysator.
P Hvis bilen din er fortsatt dekket av den føderale garantien, vil det måtte bli tatt til Mercedes forhandler.


3

Har mekaniker grundig dokumentere problemet med converter, da, om nødvendig, erstatte den med en identisk ny omformer. Dokumentasjon av problemet er et juridisk krav dersom omformer må skiftes.

Siden tukling med omformere er ulovlig, vil støyende converter trolig bli erstattet. Hvis konverteren fortsatt fungerer, er mekaniker ikke lov til å fjerne den.
4

Kontroller at mekaniker fyller også ut et garantikort som kreves av føderal lov. Lagre en kopi av alt som referanse i tilfelle utslipp inspeksjon problemer på et senere tidspunkt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70567.html

Previous:
Next:

eksosanlegg