Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> eksosanlegg >> Content

Hvordan stoppe en bil fra tilbakeslag

backfiring er et vanlig problem og kan være et symptom på problemer du trenger å ta opp. Høyt utbrudd av støy som kommer ut av eksosrøret kan være et tegn på at det er noe alvorlig galt med bilen. Utelukker vanlige årsaker til backfire kan hjelpe deg med å diagnostisere problemet. Dessverre er det mange årsaker og løsninger, og det kan ta flere timer å fikse problemet. Du trenger
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Undersøke forgasseren. Forgasseren er enheten som regulerer luftstrømmen inn motoren din. Dette forenkler de kontrollerte gasseksplosjoner som holder bilen kjører langs. Balansere og justere forgasseren for å sikre luft og gassblanding er riktig balansert. Den slå tilbake kan være bilens måte å fortelle deg at det ikke får nok luft i sitt drivstoff blanding. Du kan også være i stand til å prime forgasseren å fikse det hvis det ikke har vært brukt på en stund.
2

Sjekk distributør cap. Hvis det er sprukket eller knust på noen måte, kan det lett slå tilbake. Pass på å se veldig nøye. Selv en hårfin sprekk kan føre en bil for å slå tilbake.
3

evaluere tennplugger. Disse gir den gnisten som tenner luft og gassblanding. Hvis de er skitne, kan backfiring være et symptom på en underpowered bil. Fjern pluggene med en skiftenøkkel og sørge for at pinnene er riktig avstand fra bunnen av pluggen. Det kan også være små biter av skitt i pluggen som kan forårsake et problem.
4

Kontroller integriteten av pakninger i motoren din. Disse pakninger holde de riktige gasser i og unødvendige gasser ut. Hvis disse er kompromittert, kan de forårsake slå tilbake.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/exhaust-systems/70237.html

Previous:
Next:

eksosanlegg