Hvordan Wire en Autometer Air Fuel Gauge

En Autometer luft bensinmåler er en populær merkevare av måleren. De Autometer målere har en tendens til å ha sporty å se design og et profesjonelt utseende. Du kan installere en luft bensinmåler å legge til et nivå av tilpasning til bilen visuelt, eller kan også installere en Autometer måler for det formål de er ment. Luften bensinmåler vil tillate deg å lese lufttrykk og drivstoff trykket inne i motoren. Dette vil gi deg beskjed om systemet er riktig kalibrert. Du trenger
Rotary verktøy, File
Wire kutter
Wire stripper
18 gauge elektrisk ledning, Elektrisk tape
Nut
Vis flere instruksjoner

en

Finn en plass i dashbordet der du ønsker at Autometer luft bensinmåler skal monteres. Bruke et roterende verktøy for å lage et hull i den dashbaord i henhold til størrelsen av luften drivstoffmåler. Ikke gjør et hull i en kollisjonspute eller andre viktige deler av kjøretøyet.
2

Koble strøm av Autometer måleren til en strømforsyning i bilen. Se kjøretøyet for å finne ut hvor det elektriske systemet i bilen er. Det elektriske systemet som du hanke inn skal være en 12 volt som slås av når bilen slås av. Bruk en ledning kutter for å kutte en et stykke av 18 gauge elektrisk ledning og bånd isoleringen av av enden av ledningen ved hjelp av en wire stripper verktøyet. Vri ledningen forsynings-ledninger fra bensinmåler til 12 volt strømforsyning og bruke elektrisk tape til å isolere dem.
3

Koble den negative ledningen fra luften bensinmåler til bakken av din bil. Bakken av bilen er chassiset. Du kan feste ledningen til en bolt ved å pakke den rundt bolten og sikre det på plass ved hjelp av en mutter skrus på toppen av det.
4

Splice inn oksygen sensor ledning der ledningen møter den elektriske sele. Se bilens manual for å finne plasseringen av O2 sensor. Kutte en del av isolasjonen av av oksygensensoren ledning hvor den møter i selen og snitt en del av signalledningen fra måleren. Sett signal ledningen fra måleren inn i sele oksygen sensor wire og vri dem sammen. Bruk elektrisk tape til å feste ledninger.
5

Sett nylon tråd stang på måleren din og kroppsposisjon den på plass i dashbordet ved hjelp av montering forsyninger som fulgte med luft bensinmåler. Trekk til mutteren på gjenger å holde måleren stødig.
6

Koble den negative batteriet kabelen og teste ut din Autometer måler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97608.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer