Hvordan legge til Oppvarmede seter til en bil

Du kan legge til en oppvarmet sete til bilen din ved å installere en etter-markedet setevarme pad under møbeltrekk eller setetrekk på passasjer-og førersiden seter. Varmeplatene styres av en bryter som må kobles til batteriet eller bilens elektriske system. Du trenger
Wrench
skrutrekker
oppvarmet sete kit
Saks
Utility kniv
Elektrisk drill
Vis flere instruksjoner
1 < p> Åpne panseret på bilen og satt den støtten bar. Koble de positive og de negative batteripolene fra batteripolene med skiftenøkkelen.
2

Fjern skruene som brukes til å feste setet til gulvet ved hjelp av fastnøkkel. Løft opp setet og ta det ut av bilen.
3

Finn forbindelses-bolt til seteputen og seteryggen. Fjerne dem.
4

Koble eventuelle møbeltrekk klipp og deretter koble fra eventuelle gjenværende tilkoblinger på sittepute eller seteryggen med skrutrekkeren. Ta av dekselet på seteputen og seteryggen.
5

Plasser varmepute på forsiden av seteryggen og på seteputen med etikettene vender opp. Plasser skjæring sjablong på toppen av varmeputen. Skjær ut 4:59 1-tommers hull fra varmepute, ved hjelp av saks eller et verktøy kniv. Et hull er nødvendig uansett hvor en tilkobling er nødvendig fra dekselet til seteputen.
6

Place to strimler av tape fra setet kit over varmepute. Det selvklebende båndet skal dekke overflaten av varmeputen. Skjær en ½-tommers hull i midten av 1-tommers hull. Dette vil tillate setetrekket å feste til skum sittepute eller seteryggen.
7

Vend varmeelement over slik at etiketten vender ned på seteputen og ryggen. Fjern selvklebende bakside på båndet. Fest oppvarming pad til seteputen og ryggen på setet.
8

Sett lokket tilbake på seteputen og seteryggen. Fest dekselet til seteputen og seteryggen med de medfølgende strips.
9

Place seteputen og seteryggen sammen og stram forbindelsesskruene. Plugg ledninger på varmeelementene til kontaktene på ledningsnettet. Fest ledningsnettet til rammen av setet med skrutrekkeren.
10

Kjør elektrisk ledning fra ledningsnettet til brannmuren i fronten på bilen. Bor et hull i brannmuren med bormaskin. Trekk ledningen gjennom hullet og sett bryteren.
11

Fjern mutteren fra skruen på enden av batterikablene. Før løkken på enden av de elektriske ledninger på boltene. Plasser mutrene tilbake på boltene. Plasser kablene tilbake på batteripolene og trekk til med skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97574.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer