Hvordan setter jeg en Interior i en 1970 Volvo stasjonsvogn?

Volvo stasjonsvogner er store klassiske europeiske biler. Imidlertid kan sine interiører ofte bæres ned etter tiår med bruk. Du kan ta med 1970 Volvo tilbake til livet ved å oppdatere interiøret med nye deksler. De innvendige paneler på Volvo er flyttbare av ikke-mekanikk, men det vil ta litt tid å ta dem ut og installere nye. Du kan sette inn replica 1970 trim stykker eller tilpassede innvendige paneler for å gå for en mer unikt utseende. Du trenger
Skrutrekkersett
Assistant (ikke obligatorisk, men svært nyttig)
Vis flere instruksjoner
en

Park Volvo stasjonsvogn i garasjen og engasjere parkeringsbremsen. Tømme stasjonsvogn ut som du vil trenge mye rom å jobbe med og må unngå å henge seg fast trim paneler på noe. Du må også fjerne setene fra Volvo for å få tilgang til alle de interiørmaterialer paneler.
2

skru fra hverandre seter fra Volvo stasjonsvogn. I 1970 solgte Volvo sine stasjonsvogner med sittebenker i front og bak. De kan fjernes ved unbolting under setet skinner fra gulvet i Volvo. Hver benk skal ha fire skinnene kjører front-to-back under setet festet med to bolter hver. Fjern boltene og plassere dem et trygt sted. Når boltene er ute, trekker de sittebenker ut og legg dem til side (dette er et godt tidspunkt å ha en assistent).
3

Fjern de innvendige dørpanelene først. Åpne døren og finne de fire Phillips skruer langs innsiden av Volvo døren. Deretter skrus de to Phillips skruer under armlenet på døren og trekk armlenet av. Sett en flat skrutrekker inn i den ytre søm av interiøret døren og lirke panelet av. Arbeid flat ned sømmen til det spretter på ytterkanten. Trekk panelet ut og ut. Skyv i den nye døren panel og linje opp skruehullene på den ytre kanten og innsiden. Skru i ytterkanten av døren først deretter legge armlenet tilbake på plass og skru til skruene gjennom. Gjenta for alle fire dører.
4

Fjern dash av Volvo ved å skru ut fire skruer på hver side hvor døren stenger over kanten. Deretter pop åpne hanskerommet og skru ut de to skruene på toppen av interiøret. Skru de to skruer på hver side av bunnen av midt-konsollen. Arbeid en flat skrutrekker langs sømmen av dashbordet og trekk deretter dash av. Plasser det nye dashbordet på plass og skru ned alle skruene for å holde dashbordet på plass.
5

Fjern kolonnen og bakre interiør panel ved å jobbe et flatt langs sømmene til du hører et pop som indikerer friksjonen klipp har gitt måte. Trekk trim paneler av og bare knipse de nye på plass. Fjern bakdekselet innvendig panel ved å skru ut de fire Phillips skruer på bunnen og fire langs toppen. Lirke panelet med en flat og deretter plassere det nye panelet på plass før du skrur til skruene tilbake igjen
6

Bolt setene tilbake i Volvo stasjonsvogn og slå Volvo på. Ta stasjonen for en kort prøvetur og lytte etter eventuelle knirker som skulle tilsi en løs panel. Hvis panelet er løs da Skru til festeskruene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/interior-aftermarket-options/97575.html

Previous:
Next:

interiør ettermarkedet alternativer